Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita23

prosze o ocene - foto

Polecane posty

Gość łysy asdf
małe sflaczałe cycki, wzdęty brzuch i tak średnio widać od przodu ale z ramion na to wygląda że lekki garb

Gość julita23
pokaż wpierw paukowego pikusia:D

Gość dzorcz
no poza jak do zdjęcia RTG :O

A możesz...jak się odwrócisz tyłem do lustra i pochylisz, to zobaczysz:)

Gość MagiczneSłowa
Jak dla mnie jesteś ładną dziewczyną, anie za chudą a i za grubą też. Sylwetka taka pośrednia czyli najlepsza!! Zgrabne nóżki, biust też okrąglutki. Uwielbiam trzymać dłonie na tak ukształtowanych bioderkach. Wiesz co dla mnie dość ważna jest buzia, później dopiero idzie taki wygląda zewnętrzny.Okrągłe kształty kobiece kształty!! Popatrzcie na was samych... A jak Julita stwierdzi, że ma za duży brzuch to postara się i zmieni to.

Gość jesteś paskudnym
spasionym prosiaczkiem, który na dodatek na skoliozę. O wstrętnych cycach już nawet nie wspomnę.

No w końcu jakaś FOTA do oceny :P :D :D :D Szału nie ma ;) ale tylko dla tego że zdjęcie jest chuujowe. :( Absolutnie nie masz powodów do wstydu :) i czym prędzej zdejmuj te zimowe "otuliny" by pokazać co tak naprawdę jest piękne :) 🖐️

namolny.1979, niestety nie mam twojej pupy, więc twoje życzenie rozbiło się o kant dupy:)

julita23, Zrób inne foto, ubierz się i nadaj kobiecość swojemu ciału, bo choć masz wszystkie atrybuty kobiety to ta fotka jest asexualna.

Fajna figurka, normalna zgrabna dziewczyna, ani nie spasiona ani nie anorektyczka. Może poza niezbyt seksowna. Ale ciało ok. Nie masz powodu do wstydu. Pozdrawiam.

Fajna figurka, normalna zgrabna dziewczyna, ani nie spasiona ani nie anorektyczka. Może poza niezbyt seksowna. Ale ciało ok. Nie masz powodu do wstydu. Pozdrawiam.

......kilka lat wstecz jeden facet podobnie sobie ubzdurał, nieomal się zgodziłam, ale potem miał tak wielkie wymagania, że nie byłam wstanie podołać....i odpuściłam sobie faceta.... Btw....ja już mam dziecię:)....wrrrrrrr...pewnie wstanie około 13 i zaryczy jak lew z głodu:D....

kilka lat wstecz jeden facet podobnie sobie ubzdurał, nieomal się zgodziłam, ale potem miał tak wielkie wymagania, że nie byłam wstanie podołać....i odpuściłam sobie faceta.... Btw....ja już mam dziecię:)....wrrrrrrr...pewnie wstanie około 13 i zaryczy jak lew z głodu:D....

Spoko:) Ale jeszcze jedno sobie zrobię, coby starsze miało rodzeństwo, chociaż zdaję sobie sprawę, że w zasadzie to będą dwa jedynaki:)