Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekmoemke

Czy ludziom sie tak dobrze uklada czy wyolbrzymiaja?

Polecane posty

Moze kolezanka po prostu cieszy sie z tego,co ma?Nie wszyscy maja w zwyczaju narzekanie na wszystko i wszystkich,czy maja ku temu powod,czy nie:O

Gość full-HD-surround-3D
Kto tu sie przechwala, bo nie widze ?

Gość przechwalanie czesto wynika
z niedowartosciowania... poza tym na dluzsza mete nie da sie ukryc wszystkiego co sie dzieje w zwiazku/malzenstwie. Znam pare ktora byla ze soba przez dlugi czas i uchodzila niemalze za wzor a gdy sie okazalo ze nie wszystko jest tam ok nagle wielkie zdziwienie otoczenia, ze jak to mozliwe ze przeciez to do nich niepodobne...

Gość właśnie różne mają też
ludzie podejście do tego co się dzieje w ich życiu, jeden będzie się cieszył z drobiazgów innemu będzie ciągle mało

Gość ja tam sie ciesze
byle czym:)

Gość full-HD-surround-3D
Powoli zaczynacie robic szary kolor , mieszajac czarny i bialy :P

Dlatego napisalam,ze moze kolezanka cieszy sie z tego,co ma a autorka doszukuje sie niepotrzebnie drugiego dna.Ja na swoje zycie nie narzekam i jak ktos pyta,co u mnie sluchac i jak mi sie uklada to odpowiadam,ze wszystko jest ok-bo tak rzeczywiscie jest i nie mowie tak dlatego,zeby w kims wzbudzic zazdrosc albo mam ochote sie przechwalac,chociaz jest wiele osob,ktore maja lepiej.Po cholere skupiac sie na tym,co ma ktos inny-lepiej zajac sie wlasnym zyciem i czerpac radosc z tego,co sie ma:)

Gość full-HD-surround-3D
kotek birmanski wiesz masz racje, jednak sa tacy ktorzy na wyrost chca zrobic z malucha limuzyne a z warzywniaka na rogu sieć sklepów ;)

Gość czasem trzba mierzyc wysoko
;)

Gość ja tam sie ciesze
ale i tak wyżej dupy nie podskoczysz:)

Gość full-HD-surround-3D
Byle z tego nie wyszla zenada, jak przez telefon sie mowi "ze mąż ma biznes" a tym biznesem jest warzywniak ;)

Gość idę spać bo zjadam litery
w końcu warzywniak też jest formą działalności gospodarczej :p dobranoc wszystkim ktorych nie znam 🖐️

full-ktos juz napisal wczesniej,ze takie zachowanie wynika z niedowartosciowania i typowego "postaw sie,a zastaw sie":) Zreszta nigdy,tak szczerze mowiac,nie moglam pojac tego parcia na to,kto ma wiecej,lepiej itp.,bo takie rzeczy mnie po prostu gowno obchodza i pilnuje swojego nosa.