Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpseudonimu

doradźcie, co pasuje do takiej torebki?

Polecane posty

Gość bezpseudonimu

sprezentowano mi bardzo podobną torbę - niebieska, zamszowa, z frędzlami i ćwiekami. Podoba mi się, tylko zupełnie nie mam pomysłu z jakimi kolorami mogłabym ją łączyć? Mam czarny wiosenny płaszcz, ciemnobrązową kurtkę (z imitacji zamszu - brzmi okropnie, ale wygląda super) i kurtkę parkę w kolorze khaki... Dziewczyny, pomóżcie, z czym mogę to nosić? http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001709604/5_f.jpg

Gość Yorki dwa
ale kicz

Gość katt
do brązu może być

mmmmmm....zupełnie nie moja bajka, ale spróbujmy ;-) jak dla mnie, buty 'nieozdobne' zamszowe czarne, szpile na platformie albo proste kozaki plus pasek z tej samej bajki, wszystko co czarene i niekrzykliwe. bizuteria w stylu 'stare złoto' lub nie-przesadzone hindi. ja osobiscie widze taki zestaw; czarne gładkie legginsy, zamszowe szpile, szara i mieta tunika odcięta pod biustem, torebka z tej samej parafii co buty, kolczyki ze 'starego złota' plus pasek

Gość bezpseudonimu
Yorki dwa, wróć do podstawówki, naucz się czytać ze zrozumieniem, a potem wypowiadaj;/ Nie pytałam, co myślisz o tej torbie, tylko do czego pasuje, bystrzycho

Gość bezpseudonimu
dziękuję nirminbelle :) boję się w ogóle łączyć to z czymkolwiek poza czernią, nie chciałabym wyglądać jak kolorowa choinka:)

Gość bezpseudonimu
a biżuteria w stylu hindi bardzo mi pasuje:) nie pomyślałam o tym

Gość bezpseudonimu
myślałam też o takim bardziej kowbojskim stylu może - w nawiązaniu do tych frędzli. Jasny camelowy brąz np, co Wy na to?

ogólnie torba sama w sobie jest bogato zdobiona dlatego ja osobiscie nie zakładałabym do niej wzporzystych ubrań. zestawiałabym ją z etno ciuchami (sukienki, tuniki, kardigany etc) wszelkie szarości,grafity, opcjonalnie wywazony granat, biel, oberżyna....i koniecznieżeby nie gryzła się z paskiem, butami i biżuterią ;-)

Gość Yorki dwa
No właśnie się wypowiedziałam,kicz :P Czytam ze zrozumieniem :P Wszystko w zestawieniu będzie wyglądało wiejsko-kowbojsko hehe

Gość sama jesteś wiejska yorki
Ja też bym stawiała na jakieś stonowane szarości, czerń czy delikatne etno. Najważniejsze, żeby nie przesadzić już więcej. Torebka jest ciekawa, styl faktycznie kowbojski (modny zresztą), ale łatwo przy niej o przedobrzenie. Jak już chcesz to możesz do niej nałożyć kowbojki (i tu już bez zdobień), ale wtedy zastanów się porządnie nad jakimikolwiek dodatkami.

Gość za dużo tych frędzli
;/

Gość brązowy raczej nie
do czarnego i khaki może byc, ale nie do brązu.....brązowy z niebieskim wygląda okropnie!!!! chociaz w sumie zależy jak wygląda ta kurtka i jaki ten brąz, bo ogólnie te kolory razem to nie jest najlepsze rozwiązanie.

Gość brązowy raczej nie
no i kozaki na platformie jak najbardziej:)

Gość moim zdaniem jeansy
i granatowe buty

torba nie jest zla. ale: zadnego kowbojskiego stylu do niej! kowbojski styl jest bardziej naturalny - skory, brazy itp. ta torebka nie ma z tym nic wspolnego. to ze ma fredzle nie czyni z niej kowboja :) nie zakladaj tez do niej granatowych butow... tanio jakos. dobrze ci tam ktos radzi - czarne szpile, legginsy, tuniki. generalnie torebka zwraca uwage, wiec reszta musi byc z klasa. jak wybierzesz stonowane, proste ciuchy, to mozesz jeszcze dolozyc jakies stare zloto w ilosci jeden. bransoletka, albo wisiorek, albo kolczyki. jak wybierzesz ciuchy bardziej hmmm... zwracajace uwage - typu super mini (oczywiscie czarna!!) to juz uwazaj z ta bizuteria. poza tym torebka wpisuje sie jako jeden kolorowy element stroju. nie powinnas dokladac wiecej niz dwa inne. czyli np czarne ciuchy i bordowy szal. albo kurtka khaki i reszta czarna. ja to tak widze