Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miętuffka....

Jak odbić męża ?

Polecane posty

Gość fgfhngfcv
a ja myślę że to na pewno prowokacja, nie wierzę że naprawdę może istnieć ktoś o ujemnym IQ:)

Gość harrisburg
miętuffka.... wiem ze podobam sie pewnemu mezczyznie zonatemu, ciągle mi mowi mie rzeczy, zaprasza do siebie do domu, chodzimy na spacery do kina, ma żonę i 3 dzieci, wiem, że go męczą jesli ma mnostwo kasy, to jeszcze jest sens, ale jesli nie ma, to zastanow sie dwa razy! Wiesz ile on kasy bedzie musial bulic na bachorki??? fgfhngfcv nawet jak go zdobędziesz to jego portfel zostanie solidnie okrojony przez alimenty na 3-kę dzieciaków o tym mowie ;) Grill ,,jestescie zazdrosne, ze ktos mnie chce,, Nie!Tylko sie zastanawiamy jak to sie dzieje,ze takie puste szmaty jak Ty chodza jeszcze po ziemii Pojdziesz za to do piekla k u r v o Ale po co ja obrazasz?? To jej sprawa, 'jak sobie poscielesz tak sie wyspisz', pewnie bedzie za jakis czas zalowac, ale to nie powod, zeby kogos do k... wyzywac. co? Poczulas sie lepiej?? harhar

Gość harrisburg
czarna gabi Mi meza odbila znajoma....potem po 2 latach on ja zdradzil,dowiedziala sie,bo nowa kochanka jest w ciazy.....DOBRZE JEJ TAK ! Dobrze JEJ tak??? Przeciez to facet zawinil, ona Ci niczego nie przysiegala :-o

Gość harrisburg
Nor-bert. jakby ciebie jakikolwiek wolny facet chciał to nie musiałabyś odbijac zonatego i dzieciatego faceta ty głupia pipo Widzisz moj drogi ;) Zakazany owoc smakuje najlepiej :P

przeciez to jest czyste kurestvo :-o Jak to nazwiesz?Normalna , szanujaca sie dziewczyna nie wlazi do lozka zonatemu facetowi :-o

harrisburg i co z tego, że jej nie przysięgała?? Gdyby nie kobiety takie jak ona, nie byłoby tylu rozwodów... Nie bronię mężczyzn, ale kobiety wiążące się z żonatymi są tak samo winne.

Gość harrisburg
No coz, zauroczyla sie biedaczka, heheh Naprawde nie widze powodu, aby kogos tak brzydko wysywac. To jet jej i tego faceta sprawa, nie wiem, czemu Wy to tak przezywacie, grunt, ze Wy nie macie spobie niczego do zarzucenia ;)

poprostu wyrazam swoja opinie :classic_cool: i dalej uwazam, ze jest zalosna ;)

Gość harrisburg
Sunshine86 , to jest tylko i wylacznie wina faceta. To on ma zone, to on powinien sie hmm...powstrzymac? czy jak to nazwac, mniejsza o nazwe, chodzi mi o to, ze to on znieszczyl swoj zwiazek, uzywajac tej dziewuchy. I zeby nie bylo, nie pochwalam takiego zachowania

Gość harrisburg
Ok, Grill, ja tez tego nie pochwalam, ale tez nie posune sie do tego, aby kogos tak wyzywac.

Tak, to facet niszczy związek. Ale nikt mi nie wmówi, ze kobieta włażąca bezwstydnie żonatemu facetowi do łóżka jest niewinnym aniołkiem! Takich rzeczy się po prostu nie robi... Gdzie zwykła ludzka przyzwoitość?

myslalby kto :-o Jest zdolna do takich zachowan to i nasze wypowiedzi powinna przyjac na klate :)

Gość harrisburg
Sunshine86 Tak, to facet niszczy związek. Ale nikt mi nie wmówi, ze kobieta włażąca bezwstydnie żonatemu facetowi do łóżka jest niewinnym aniołkiem! Takich rzeczy się po prostu nie robi... Gdzie zwykła ludzka przyzwoitość? A pewnie, ze nie jest aniolkiem i najlepiej by bylo, gdyby te bezwstydne pannice nie wlazily tym biednym, bezbronnym mezczyznom do lozka, ale niestety...Swiat nie jest idealny, sa ludzie i ludziska, trzeba sobie z tego zdawac sprawe, bo mozna sie obudzic z reka w nocniku ;) Zreszta jak nie ta, to inna, ten typ tak ma ;)

Gość harrisburg
Grill myslalby kto Jest zdolna do takich zachowan to i nasze wypowiedzi powinna przyjac na klate E tam, moim zdaniem to nie ma sensu sie tak tym przejmowac, szkoda zdrowia i nerwow. No, chyba, ze lubisz sobie powyzywac i poprzeklinac :D

"tym biednym, bezbronnym mezczyznom " Nie napisałam zdaje się, ze oni są biedni i bezbronni. Ale nie widze tez powodu, żeby bronić kobiet pokroju autorki.

Gość miętuffka....
ale sie rozgadały :) ja tam idę spać