Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i am

Mój przyjaciej ma dkobietę Mężatkę!!!!

Polecane posty

Mój przyjaciel ma mężatkę za swoją " partnerkę".... ona zdradza męża, pół roku po ślubie. Widzą sie prawie codziennie juz od ok 2 miecięcy, wiec dla niej to nie jest zwykły "skok w bok" tylko równoległy związek..... co myślicie o tym....?

Gość rhtjyukilo
kazda jedna ma przyjaciela , musi go mieć!

Gość prafdata
Myślę że ona jest kurfą i zdradliwa sooką. łeb bym takiej dzifce upyerdolił przy samej doopie gdybym był jej ślubnym. A jej kochaś by spędził miesiące na chirurgii urazowej albo od razu do parku sztywnych. Nie ma litości dla koorefstfa. Trzeba to tępić i wypalać ogniem do gołej ziemi.

kurcze , chce żeby mój przyjaciel był szczęsliwy , ale wiem ze ona go prędzej czy później zrani, on też nie robi dobrze..... trudna sytuacja.... a szczególnie że ona niby normalna dziewczyna , tylko brzyda i bardzo mało atrakcyjna... i mam wrażenie ze chce mieć "kochanka" zeby udowodnić sobie ze ona moze mieć faceta i to nie jednego..... że jest niby atrakcyjna i lepsza od innych kurcze... takie ma czasem jazdy , a naprawde jest bardzo poniżej przeciętnej w wyglądu.... nie chce żeby moim przyjacielem podbijała swoje ambicje.... :/

no ja wiem że i on robi źle i ona.... ale ja na to patrze z bliska i nie wiem co mam robić.... bo nie chce sie mieszać w cudze zycie, a jednocześnie to złe co oni rpbią.... :/:/

Gość prafdata
No to powiedz mu co i jak, niech spuści dzifce wpyerdol i a Ty mu pomóz zayebać jej kochasia, proste jak włos Mongoła! :)

hehe , aleś ty mądry :) no mówiłam mu.... ale on taki introwertyk , malo mówi o swoich uczuciach. dałabym temu spokój,bo to chore, ale naprawde lubie go wiec chce jakos mu pomóc ..... bo to zła suka....

bo siedzą u mnie , miziają się , a z nim potem gadam " co tam słychać u ciebie" itp :) a po to kolego :) :) :) i mysle co by tu zrobic , bo go nie urazic, jak sie pyta co ma zrobic , a wie co mys;e o tym. ha , po to :)

Gość ojejuuuuuu
ja mysle, ze wy pochodzicie z jakiejs patologii spolecznej...

Gość prafdata
No to wszycho jasssssssssne - patologia. Skurfione sooki w zdrowychśrodowiskach załatwia się krótko i węzłowato...

Gość a właśnie że trzeba poinformow
mężusia co robi żonka