Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam sie kochac

uwielbiam sie kochac

Polecane posty

diablica z Ciebie :) super, ja na imprezie powiedzmy ze zajelam sie nie kolega a kolezanka :P

ja koleżanka to kilka imprez wcześniej :P obie na rurze tańczyłyśmy całowałyśmy się

zajebisci :) my moze na rurze nie tanczyłysmy, ale razem wyladowałysmy w wc :P

ja niestety na dzisiaj musze spadac :( zajebista babka jestes :) zycze milego dnia i upojnej nocki :) mnie czeka jeszcze dzisiaj mala imprezka, wiec dozobaczyska na forum ;)

ostanio znajomy mi powiedział ze ja to istny hardcorowiec że ja matka, żona a tu takie szaleństwo że po ciąży sie nie Wstydzę ciał i w ogóle

:D he he no jakoś tak sie składa że mogę pracować trochę a ja lubie swoja prace ale niedługo chyba na cały etat bo uwielbiam swój zawód

:D he he no jakoś tak sie składa że mogę pracować trochę a ja lubie swoja prace ale niedługo chyba na cały etat bo uwielbiam swój zawód

Gość bazyliszek..
myszka, ciekawi mnie jedno, czy bez blanta tez tak temperament Ci dopisuje? bo p takich sprawach to wiekszosc sie ozywi.. przypuszczam :)

tak bez jarania tez mam temperament a skąd wiem bo nie pale codziennie i wcześniej nie paliłam wcale a byłam zawsze taka sama

Gość bazyliszek..
no to masz chyba dobrze :) ale kiedys i tak usłyszysz, ze jestes dziwką, tak mi sie wydaje.. ale nie dlatego ze jestes temperamenta tylko, ze robisz dobrze innym przy wszystkich, na poaczatku jest tylko milusio, ale na bank predzej czy pozniej trafisz na mniej tolerancyjnych czy zazdrosnych znajomych i czy ich dziewczyny i Cie podsumuja :)

bazyliszek hm... może i ktos mnie nazwie ale ja mam to gdzies a co do znajomych tak sie składa że maja takie samo podejscie wiec ... wszytko na poziomie normalny na co dzień dom, syn, praca a wieczorami :D Może Nie Jestem Idealna, Ale Idealnie Sobie Z Tym Radzę... http://www.voila.pl/080/k879n/?1

u ciebie ? jaki finał?? zapowiada się namiętnie gorąco ...m.,mmmmmmmmm

dzis raczej nie ale moze , chcialbym dzi ostro ale pewnie nici ztego:( a u Ciebie?::)