Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość themainlooser

Dzięki dojrzałym emocjonalnie mężczyznom nigdy nie będę uprawiać seksu...

Polecane posty

Gość themainlooser
ja? z internetu;)

Też tak mam. To zaniżone poczucie własnej wartości połączone z pewnego rodzaju egoizmem uczuciowym, objawiającym sie właśnie nieśmiałością. Troche to straszne, ale już sie z tym pogodziłem. Jeśli jest mi pisane, że będę sam- to tak będzie. Jeśli kogoś poznam- to nie będe robił tego na siłe. Tylko wtedy takie uczucie będzie prawdziwe.

mozę i ja sie wypowiem,dawno temu moja kolezanka sama sie rozebrala i zaproponowala sex,kochalismy sie dlugo i wogole ale czulem ze cos jest nie halo bo jakos ciasno jak przez dziurkę od klucza :D i nagle uświadomilem sobie ze ona kocha się pierwszy raz:P stałem jak wryty a ona poklepala mnie po ramieniu i powiedziala ze woli mieć pierwszy raz ze mna jako kolegą z dzieciństwa i miec wspomnienia niż dać sie byle komu i potem żałować na całe życie. Teraz ja mam 29 a ona 23 i milo wspominamy ta sytuacje mimo ze mamy swoje rodziny.

Gość themainlooser
rodzina w wieku 23 lat to patologia:P

miec 23 lata i mieć męża to chyba zadna patologia? zreszta jak tam uwazasz, Namolny moja historia miala dać do zrozumienia ze lepiej isc do lozka z kims ze swoich niz z obcym :P tak wiec dziekuje za uwage

Gość themainlooser
łatwo powiedzieć. Nigdy nie skakałam do wody - boje się. Naprawdę, tak dosłownie:)

Gość cukrowa dziewczyna
namolny,radzisz, żeby poszła z kimś kto ją nauczy i wyróżni itd...a Ty byś z kimś poszedł do łóżka dla samego faktu ?

Gość 77336644
generalnie to wszysscy tak mówią ;p

Gość 77336644
a jednak jednorazowa przygoda z obcym musi być pociągająca skoro jest tyle skoków w bok

Gość _Misiek_
Themainlooser czy Ty w ogóle musisz o tym mówić facetowi ? Ja nie widzę ku temu żadnego powodu. Dość dawno temu był w tv film pt. "Brzydkie kaczątko". Facet po upojnej nocy stwierdził: "nie wiedziałem że byłaś dziewicą", na co ona odpowiedziała "Teraz już nie jestem".

Gość fjfjghjghjjj
autorko łatwiej będzie Ci jak się po prostu zakochasz, wtedy hormony buzują i hamulce puszczają, po prostu będziesz chciała pójść do łóżka z tym mężczyzną w którym się zakochasz. Ale robisz na odwrót.. Ty chcesz się pozbyć dziewictwa bo dla ciebie to nie jest "normalne", bo odstajesz od reszty i od przeciętnych ludzi, którzy utracili dziewictwo w wieku 18 lat i czujesz się gorsza. Masz blokade bo nie chcesz być traktowana jak rzecz do zaspokojenia. Ty po prostu się zakochaj, nie idź na siłę do wyra z jakimś nic nie wartym fagasem, który chce Cię tylko przelecieć. No i jeszcze wcale nie spotkałaś dojrzałego emocjonalnie mężczyzny, nie wiesz tak naprawdę jaki jest dojrzały emocjonalnie mężczyzna a używasz tych słów... Dojrzały mężczyzna jest DOROSŁY i odpowiedzialny w 100% za uczucia drugiej osoby,którą kocha. Nie mów od razu że jesteś dziewicą o takich rzeczach później mozesz powiedzieć, jak poczujesz że ta druga osoba jest Ci bliska i zrobiłąbyś wszystko zeby z Nią być...

Gość 77336644
to była bardzo błyskotliwa odpowiedź. ale też uważam że tego nie powinno sie mowic jesli to nie jest ukochany. większosc nawet pewnie nie zauwazy, jesli sie ma talent powiedzmy aktorski

Gość fjfjghjghjjj
autorko co w ogóle znaczy dla Ciebie słowo "normalny"??? Naprawdę chcesz by jak reszta ludzi na całym świecie?? chcesz byc normalna, czyli przeciętna:P??? Co mają w sobie normalni i przeciętni ludzie że bierzesz ich za wzór???? Dla mnie tacy ludzie są nudni, szablonowi i boją się przełamać, czy przeciętny i normalny człowiek coś osiągnął i dokonał niesamowitych zmian???

Gość a wlasciwie
dlaczego mowisz o tym ,komus kogo znasz od kilku godzin?bo piszesz,ze na jakies imprezie,ze przegadaliscie pol nocy a potem intymna sytuacja i o tym mowisz.To gdybys nie byla dziewica i gdyby sie gosc nie wystraszyl to co-przespala bys sie z nim po tych kilku godzinach znajomosci??jesli tak to bez komentarza a jesli nie,w takim razie po co o tym mowisz nowo poznanemu czlowiekowi??/przeciez o takich rzeczach nie mowi sie przy pierwszym spotkaniu.gdy ja poznalam mojego obecnego chlopaka mialam 21 lat i tez bylam dziewica ale zanim do czegokolwiek doszlo to najpierw przez miesiac sie spotykalismy,bylo fajnie,poznawalismy sie i zaczelismy sie wtedy w sobie zakochiwac.I gdy mu wtedy o tym powiedzialam,gdy juz byl we mnie zadurzony to byl bardzo zadowolony,cieszyl sie jak glupi ze bedzie moim pierwszym.a na poczatku mu o tym nie mowilam bo na poczatku nie mialam zamiaru sie z nim bzykac,wiec nie rozumiem dlaczego mowisz o tym przy pierwszych spotkaniach gosciom,ktorzy i tak nic do ciebie nie czuja?

Gość 77336644
no właśnie!

Problem w tym, że być może autorka z różnych względów nie może (nie chce, nie potrafi itp) obdarzyć nikogo miłością - więc ma z tego powodu zejść jako dziewica, odmawiać sobie przez całe życie przyjemności z seksu??

Gość a wlasciwie
no pewnie,ze nie ale to tez chyba nie znaczy ze ma mowic o swoim dziewictwie kolesiowi ktorego dopiero co poznala,sama jestem kobieta wiec nie sadze tez zeby bedac dziewica chciala przespac sie z kimkolwiek,po paru godzinach znajomosci.Wiec to raczej chodzi o to ze ma zle podejscie do tematu-ze tak powiem zaczyna od d...strony:D

themainlooser, skąd Ty tych baranów wytrzasnęłaś? nie musisz też iść z pierwszym lepszym do łóżka tylko po to by stracić dziewictwo! ogarnij sie laska, kup sobie nową sexowną bieliznę i ładne obcasy, zmień fryzurę i śmichnij się do samej siebie:)...Ty MASZ ZACZĄĆ EMANOWAĆ SEXEM!!!.... faceci mają się tobą zachłysnąć!!!....ten właściwy znajdzie się wśród potopu szwedzkiego:) na ciebie:)

Droga autorko,na twoim miejscu poczekała bym na tego właściwego faceta,i bez pospiechu. 26letnia dziewica to jeszcze nie koniec świata. Poznasz fajnego faceta który jest tego wart i nie ucieknie na sama myśl,że jesteś dziewicą a stanie na wysokości zadania i wprowadzi Cie w ten "tajemniczy świat" :)

Gość themainlooser
fev, nie chcę emanować seksem, bo to oszustwo. Właśnie często tak poznaję facetów - im się wydaje, że jestem bardzo seksowna, pewna siebie, taka "suka" (jak to ostatnio określił pewien miły dżentelmen:O ) A to właśnie jest problemem - nie chcę być tak traktowana. Oczywiście zgadzam się - powinnam się zakochać. Ale to nie jest łatwe. I nie zależy ode mnie, nie mam na to wpływu. W swoim życiu 3 razy byłam w takiej sytuacji, że wylądowałam w jednoznacznej sytuacji z nieznajomym, za każdym razem byliśmy obydwoje pod wpływem alkoholu i po prostu powiedziałam prawdę, żeby ta osoba nie poczuła się jakoś... odrzucona? Żeby podkreślić, że to nie wina tej osoby, że nic z tego dzisiaj nie będzie, tylko moja.

Gość 77336644
na właściwego, właściwego... ile można czekać...