Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EleonoraBellucci

PO CZYM POZNAŁYŚCIE ZDRADĘ NARZECZONEGO?

Polecane posty

fuj nieładna odpowiedz ja poznałam po wyczuwalnej zmianie zachowania i częstym kontakcie z komórką, jak facet zaczyna jej pilnować to możesz się martwić

Naczelny Cham Kafe : Hahh...:D co tacy ludzi jak Ty robią na forum gdzie normalni ludzie chcą porozmawiać? :D szkoda mi Cie facet , serio mi cie szkoda.Ty w życiu nie będziesz normalny jak tak piszesz:)To masz pewne!

Gość gupeek
normalnych to tu nie ma, sa tylko tacy co normalnych udaja :P chowanie komorki o niczym nie swiadczy - znajomy mial sytuacje w ktorej jego kobieta byla pewna, ze ja zdradza, gdyz wlasnie przez kilka dni chowal przed nia swoj telefon, bez przerwy w kieszeni nosil, nigdy ni zostawial na widoku w jej obecnosci. co sie okazalo? ze umowil sie na piwo z kumplami pod koniec tygodnia i nie chcial by miala o to do niego pretensje.

Gość kerry brickstein
Moja siostra jest prawdziwą weteranką jeśli chodzi o zdrady, ale w tym przypadku jej męża. Są małżenstwem prawie 10 lat, przez ten czas on miał już parę romansow. Za każdym razem objawiało się to podobnie: -Nagle zaczął mieć mniej czasu, później wracać z pracy -Mała ochota na seks- kładzie się do łóżka i mówi, że jest zmęczony -staje się bardziej oschły- nie ma przytulania, często nerwowo reaguje, mniej się odzywa -nagle zaczął wychodzić w ustronne miejsce gdy zadzwoniła komórka, a wcześniej gadał przy niej. To takie chyba najwyraźniejsze sygnały, że facet ma romans

Gość Zovvvvia
podczas robienia loda czulam smak ryby.