Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okolczykowana

Chwiejne jedynki !!

Polecane posty

Gość Okolczykowana

Mam kolczyk w brodzie i języku. Od kolczyka w brodzie mi się dziąsła obniżyły, więc zamieniłam sobie na kółko żeby mi dziurka nie zarosła i żeby nie ocierało więcej o dziąsła. Kolczyk w języku mam od 2 tyg. dopiero. Wydaje mi się, że chwieją mi się jedynki trochę. Czy to oznacza, że mam wyjąć kolczyk z brody i języka? :O

Gość Alkus
jaka przerwa obiadowa? obiad się je o 14 :P

Gość wieczorem pijesz
wyjmij

Gość Alkus
a co do ciebie.. jakbym była tobą to bym wyciągnęła bo bym się bała utracić jedynki.. ale róbta co chceta:) \

nie sadzę, żeby to było od kolczykow. a tu nie pytaj, bo kazdy na kolczyki reaguje inaczej, idz z tym do lekarza

Gość Alkus
ale ja sobie nie wyobrażam żeby wyjąć kolczyki.. dobra.. brode przezyje. Ale jezyk? ponad tydzien latalam z opuchnietym jezykiem po to zeby wyjac ?!!? szkurwa.. w brodzie to sekundka zeby przebic i nic nie puchnie ale jezor? masakra...

Gość statystyk_amator
Nie wyciągaj kolczyków z pyska bo Cię na spędzie bydła nie poznają i zostaniesz zakwalifikowana jako bezpańska krowa !

Gość Kciukiemm
mówisz że to nie od tego? ... ale przez kolczyk w brodzie mi sie dziasla obnizyly to moze od tego? nie wypadną mi ?:O

Gość Ladaccosssss
To smacznego:)

Gość Okolczykowana
Kurwa wodna... za tydzień koncert i nie wiem czy założyć kolczyk w brodzie czy nie.. A jak mi ktoś z łokcia jebnie w brodę i utracę kły?

to, ze dizasla sie obnizyly, to nie znaczy, ze ci zeby wypadna. wyciagnij tylko z brody i lec do lekarza.

Gość Okolczykowana
boje się :(

Gość Okolczykowana
w brodzie już miesiąc nie mam ponad labreta. Kółko od kolczyka otwarte sobie włożyłam i nie dotyka mi dziąseł ani zębów, tylko żeby dziurka mi nie zarosła. A co lekarza... To polece jutro albo we wtorek.. I na przegląd do dentysty.

jesli wlozylas kolko, to nie znaczy , ze teraz ci sie dziasla podniosa:p mi tez dziasla zjewchaly, ale nie tylko pod jedynkami, bo pod warga mam 3 kolczyki-ale zaden zab mi sie nei chwial

Gość Okolczykowana
trzy? pokaż:P a od fajek? albo .. to od czego by mi sie chwiac mogly? zawsze mialam mocne zeby.. Ale mi sie jednak wydaje ze to od dziasel kiedys obgryzalam paznokcie i przez przypadek mi "zdrapywaly" dziasla i tez mi sie chwialy. Potem przestalam, dziasla wrocily do normy i juz sie nie chwialy..

mam pokazac?:P jak dla mnie to ani to od kolczykow, ani od fajek ani obgryzania. musi byc inna przyczyna. smigaj jak najpredzej do lekarza.

Gość Okolczykowana
no.. pokaż kolczyki w brodzie:P ale w sumie nie chwieją mi się aż tak masakrycznie

eee nie umiem wyciac ze zdjecia, a calej twarzy nie pokaze:P nie znam sie na fotoszopie;/

Gość Okolczykowana
w paincie możesz:P

Gość sami ignoranci
wystarczy spytać lekarza, oczywiście że zęby się chwieją od kolczyka...to częste powikłanie od tego typu kolczyków palenie też wpływa na stan dziąseł i zębów bo wpływa na ukrwienie dziąseł, czyli krótka droga do paradontozy, chwijęcych się zębów a w niedalekiej przyszłości do pieknych protez.... niby wydaje się że te rzeczy nie mają związku, ale neistety mają porozmawiaj z dentystą to Cię uświadomi

Gość Okolczykowana
czy mi sie wydaje czy masz tunel w brodzie?;d znaczy sie gruba sztange?

Gość Okolczykowana
czy mi sie wydaje czy masz tunel w brodzie?;d znaczy sie gruba sztange?

zdaje ci sie. mam normalną sztange, moze zblizenie zdjecia tak ja pogrubiło:)

Gość Okolczykowana
czyli porzucam palenie i kolczyk w brodzie na troche.. jak bedzie ok to wroce do kolczyka :P