Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliannnna

Czy kazdy facet oglada sie za innymi czy tylko ten

Polecane posty

Gość liliannnna

ktoremu czegos brakuje w zwiazku , lub znudzila sie mu obecna dziewczyna... Faceci napiszcie jak to u was jest...

nie musza pisac faceci ....ja jestem kobieta i spytam sie ciebie czy ty slepa jestes za przeproszeniem czy jak ??? takie ich DNA ....moze podam ci taki smieszny przyklad ....jesli zalezy mu na dziewczynie nie bedzie robil tego w jej obecnosci ona bedzie szczesliwa ze jest jedyna dla niego...a jesli facet bedzie w miejscu gdzie nie za bardzo jest znany to bedzie szalal na calego oczywiscie z dziewczynkami o czym nigdy ci nie pwoei i byc moze dalej bedziesz dla niego "najpiekniejsza"na swiecie ....pomijajac te wczesniejsze najpiekniejsze ....ot co ....za szybko doroslam za duzo przeszlam ze uwierz mi ....nigdy nie ufaj 100% ....

Gość gupeek
ja sie nie ogladam, bo mam piekniejsza u swego boku ;) ale wiekszosc tak czyni. zdecydowana wiekszosc

gupek rzeczywisty glupek jestes ....akurat ci uwierze....heh....musisz chyba nosic specjalne okulary by nie zauwazac.....

Gość niektórzy faceci tak mają,
że muszą wszystkich obczaić bez względu na wiek lub płeć.

Gość gupeek
one_love - nie zauwazac, a nawet nie patrzec - to jest roznica. nie interesuje mnie, co idzie ulica - czy top modelka czy wieloryb. wazna dla mnie jest tylko jedna i to na nia patrze :)

Gość piotreq
jako prawiczek mogę Cię zapewnić autorko że nie każdy:classic_cool:

gupeek a zauwazasz roznice miedzy top modelka a wielorybem ....w jakim sensie rozni sie top modelka od weloryba...

Gość piotreq
gupeek a zauwazasz roznice miedzy top modelka a wielorybem ....w jakim sensie rozni sie top modelka od weloryba... wieloryb pływa w wodzie a modelka plywa w spermie:)