Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evenstar

bolesne po piersi po ponad roku przyjmowaniu tabletek i inne dolegliwości

Polecane posty

Gość evenstar

Witam, zwracam się z pytaniem do wszystkich dziewczyn, które przyjmują tabletki antykoncepcyjne. Otóż ja od ponad roku przyjmuję Harmonet i do zeszłego cyklu było wszystko w porządku. Absolutnie żadnych skutków ubocznych. W zeszłym miesiącu natomiast, dostałam plamień w trzecim tygodniu, ciągnęły się one do okresu i w okres przeszły. W tym cyklu, w drugim tygodniu powiększyły mi się znacznie piersi, stały się bolesne, zwłaszcza przy naciskaniu. Powiększyły mi się także sutki. Raczej nie są obrzmiałe. Do tego doszły bóle nogi - najpierw prawej, połączone z lekkim mrowieniem i drętwieniem, a teraz lewej - tutaj bóle skurczowe. Tutaj dodam, że jestem niepaląca i młoda :) Wiem, że to wszystko są skutki uboczne brania tabletek, ale dlaczego tak późno? Czy to znak, że muszę zmienić tabletki/przestać je brać? Czy moja ochrona antykoncepcyjna jest utrzymana? Po ostatnim okresie zrobiłam test, wszystko ok, a teraz jeśli współżyjemy, to bez wytrysku w środku. Zaczynam się bać o swoje zdrowie. Proszę o pomoc, pozdrawiam.

Gość evenstar
up:)