Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darroo2222

Jak nakłonić kobiete do sexu z wibratorkiem????

Polecane posty

marzy mi sie taki sex np masuję łechtaczke potem wkladam go delikatnie wibrującego i w miedzy czasie liżę całuję i masuje mmmm:) już nawet mam zakupiony sprzet za 80zł tylko mam dylemat:( jak powiedzieć o tym mojej partnerce? jak weźmie mnie za durnia? albo wybuchnie śmiechem? :( sam nie wiem czy to dobry pomysł ...

Gość dfgdfgdf
korek nalny

spytaj sie jej czy nie myslała kiedys nad tym aby urozmaicoic wasze zycie erotyczne, a jesli tak to jak

Gość Skromny
ja zrobiłem tak , najpierw mocno ja podnieciłem lizałem wkładałem palce , nastepnie gdy wyczułem ze jest podniecona na maxa wyciągnołem schowany wiblator i włozyłem był w szoku lae spodobało jej sie .

he normalnie jak wyśmieje to jakaś niedojrzała albo sie wstydzi swojego ciała ja uwielbiam takie zabawy

kurde ciężko,w łóżku jest ok pozwala na wiele jak się rozkręci ale nie wiem czy nie pomyśli że przesadzam:( Mika0904 chyba masz racje:) poprostu z nia porozmawiam jak bedzie okazja i powiem co mi wpadlo do głowy zeby było nam obojgu weselej:)

Gość Skromny
hej Mika , podeszłem troszkie z zaskoczenia ale byla po zdziwiona skad wziołem go:) akupiłem na Allegro:)

czesto wpadaja mi do głowy różne pomysły,ostatnio np zrobilem grę miłosną polegała na tym ze jest 6 kartek i na każdej są inne marzenia partnera,jedna osoba losuje i musi spełnić tak jak jest napisane :) ale tez sie powstrzymałem i wyszła lipa:(

darro wprowadz w życie te fantazje napewno bedzie w niebo wzieta, czemu mój taki nie jest

Gość Skromny
Ale zeby nie bylo wczesniej dlugo cwiczylem na sobie i koledze anal jest wporzo

mika dzięki mam nadzieję ze się uda:D troche mnie podbudowałaś to bede odważniejszy:P

darro rozmowa bardzo duzo daje, wiem to po sobie tylko ja musialam swojego przekonywac, bo niestety mamy troszke rózne temperamenty jesli chodzi o seksik :) napewno bedzie oki trzymam kciuki

Gość themainlooser
Moja opinia nie jest miarodajna, bo jestem starą, zakonserwowaną dziewicą:O ale właśnie dlatego napiszę, że nawet mi się to nie wydaje niczym takim... To nie jest jakaś wybitnie zboczona fantazja, myślę, że się nie masz czego obawiać - nawet ja bym nie protestowała:O

themainlooser skoro ty juz tak mowisz to kurna wieżę na słowo ze sie uda i że wkoncu bedzie sie cos w moim związku dzialo:)

Gość themainlooser
No właśnie. Nie przejmuj się, to naprawdę nic takiego. Powodzenia:)

Gość mały Arczi
też mam taki plan tylko nie wiem jaki wibrator kupić (chodzi o wielkość) czy podobny do mojego penisa czy mega wielkiego

Gość musi być mega wielki
bo tym swoim marnym kutasem nie dajesz jej wcale przyjemności. A jak już zakupisz ten wibrator to od razu załaduj jej w dupsko. Będzie bardzo zaskoczona, zadowolona i wreszcie szczęśliwa, że ktoś ją porządnie zerżnął.

Gość wrzuć na luz_
mały Arczi---->>>> kup podobnego rozmiarem do twojego :)

Gość amazonka...
a jakie polecacie ?? klasyczne, naturalne, żelowe ??

Gość sdfrfswf
Oj źle sie dzieje z mezczyznami :-) Juz nie maja sił aby sprostac partnerkom i zakupuja wibratory :-)

Gość amazonka...
a nie pomyślałeś że to by sobie urozmaicić sex ?? :)