Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminek

Pieniądze na samochód

Polecane posty

Mam do was pytanie.Może ktoś wie gdzie dostałabym pożyczkę lub kredyt na samochód.Czy ktoś ma coś sprawdzonego?Moja sytuacja wygląda tak że mam umowę na zastępstwo(ale pracuje już 3 rok na takiej umowie,nie chcą mi jej zmienić)czyli na czas nieokreślony.Pytałam u mnie w banku(ING) i złożyłam wniosek ale pożyczki nie dostałam dlatego że nie mam umowy na stałe tylko na zastępstwo.Nie mam nic na raty żadnych długów tylko umowa na zastępstwo gdzie dadzą mi pożyczkę?

Gość aaaaaaaaauuuuuuuuuu
Nie

Tutaj podpisywanie umów chyba nie ma znaczenia. Na umowę zastępstwo można pracować nie wiadomo ile, ale nie jest to umowa na stałe. Myślę, że banki nie udzielą Ci pożyczki. Może poproś o zmianę umowy.

mam konto w WBK, jestem studentką a za "dobre warunki wspolpracy" zaproponowali mi pozyczke max 18 000 zł, nie wiem czy tyle straczyłoby Ci na samochód jakiego potrzebujesz, ale dodam ze ja nie mam umowy, nic,

Pytałam w pracy o zmianę umowy ale nic nie wchodzi w grę do póki ta kobieta za którą pracuję nie zwolni się albo nie wróci do pracy(do tego czasu mi umowy nie zmienią.Na auto potrzebuje 5 tysięcy zł.Ja mam konto w ING może przenieśc do tego WBK ale nie jest powiedziane że od razu mi dadzą pożyczkę.Pytałam dziś w Eurobanku jest kredyt na 7% ale RRSO wynosi 24,7% (normalnie lipa).

Ile już podpisywałam umów o pracę?Dopiero jedną i pracuję tam już 3 rok to moja pierwsza praca.Mam 22 lata i chciałam kupic samochód który mi się bardzo podoba.