Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marc3l

Jak odzyskac dziewczyne? - nietypowy przypadek:(

Polecane posty

Gość hehe ale sie usmialam
i bardzo dorbze, ze zadzwonisz :)powodzenia :)

patrzcie, patrzcie, jakie mądralińskie wróżki się znalazły... zakute pały!!! ja bym spróbowała się z nią zaprzyjaźnić... na początek i nie gadać że się zmieniłeś, tylko najzwyczajniej w życiu to zrobić i jej pokazać.

Gość Marc3l
pierwsze koty za ploty.porozmawialismy,bylo normalnie pogadalismy co slychac itp:] na dobranoc jeszcze napisze cos milego,chyba ze to zly pomysl?

lepiej odczekaj dzionek, dwa... niech ma czas pomyśleć o tej rozmowie... a potem znowu zadzwoń... normalnie pogadaj... zaprzyjaźnij się z nią, potem może zaproponuj jakiś wypad na kręgle albo coś... że np nudzi ci się w czwartek i czy by nie dotrzymała ci towarzystwa. niech to będzie coś fajnego... coś innego ;) życzę powodzenia!

a ja mysle, ze powinienes napisac cos milego jej wieczorem :) tak - dodam, ze oni sie rpzyjaznia calyczas, ale Marcel chce czegos wiecej. wiec uwazam, ze nie powinien sie z nia zaprzyjaznic tylko dzialac, robic cos aby byli znowu razem :)

Gość Marc3l
sprobuje cos napisac,zobaczymy jak to odbierze:]

pewnie, ze napisz tylko nie pisz do niej "kochanie" ale mozesz zdrobnic jej imie, napisac ze fajnie Ci sie z nia rozmawialo, ze teskniles za rozmowa z nia, zycz milych snow :)

Gość fxdtrersbgseh
zakuta pałe to ty masz nie ja, i powtarzasz moje pomysły wiec nie małpuj

fxdtrersbgseh - masz racje, nie daj sie :p

Gość KtośZajebisty
Kurwa do tej typiary " ale się uśmielem" Po pierwsze kurwa to nie smiej sie z kolegi bo chuja wiesz i w szafie spisz.PO drugie to od kiedy dziewczyną trzeba wlazić w dupe?No powiedzz.Słuchaj jesli ona się z kims spotyka ty kolego przyjmujesz to do wiadomości ale od razu działasz.NIe mozesz sie kurwa przed Nią pantoflić jak jakaś ciota bez jaj.Jesli Ty widzisz ze ją ktos na boku jebie ze tak powiem to wtedy rozpoczynasz zabawe,chodzisz na imprezy nie przejmujesz sie tym bo dziewczyna zawsze wraca uwierz mi stary! Ty musisz jej pokazac ze jestem bardzo atrakcyjny i zeby pożalowała to co zrobiła.Jezeli chodzi o czas powrotu to zalezy od Niej.I nie pisze do Niej nic tylko działaj bo jesli napiszesz to spierdolisz.WIesz czemu to ona z Tobą zerwała?Nie wiesz , a ja wiem i Ci powiem.Bo dałeś sie kurwa wciągnąc w jej system.Ty nie mozesz dziewczynie pozwolić na kierowanie związkiem.To Ty nim kierujesz ty wyznaczasz miejsca na spotkania i Ty wyznaczasz nawet gdzie macie sie pierdolić.Takze odpusc sobie ona wróci!

Gość gość
Kochać i tracić jest tak łatwo..To tak jakby ktoś zapalił świecę,a potem zgasił jej światło. Kochasz tak niespodziewanie..i nie zastanawiasz się nad tym, kiedy przyjdzie rozstanie..Cieszysz się każdym dniem..uczysz się wybaczać, tęsknić, rozumieć..Gromadzisz w sobie prawdziwe skarby, by potem je wykorzystać umieć. W tak krótkim czasie oddajesz swe serce i niczego więcej nie pragniesz, jak tylko tego by ktoś umiał pokochać je..i nawet jeśli jesteś biedny i nic nie posiadasz wielkiego, Twoją twarz zdobi uśmiech, a Twe serce blask jego. Coraz bardziej brniesz w to uczucie czując nie wielkie serca kłucie ,które poruszone w Tobie..odzywa się czasem szczęściem wzruszone. I łzy same płyną....i każdy dotyk cudem jest, bo przynosi prawdziwy, delikatny dreszcz. Ten sam dreszcz przeszywa Cię, gdy tracisz...Bólem i cierpieniem za swą miłość płacisz...choć nie zrobiłeś nic złego...Tylko KOCHAŁEŚ i pragnąłeś tego samego. W jednej chwili czujesz, że już nic nie zostało...ale ja nie dalem za wygraną. Po porzuceniu i depresji musiałem ją zdobyć ponownie. Posunąłem się do tego że zamówiłem urok milosny na http://urokmilosny24.pl – i ją zdobyłem wróciła do mnie szybciej niż myślałem i jest między nami wspaniale.