Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajwer1

leczenie w angli bez ubezpieczenia

Polecane posty

Gość sajwer1

Mialoem powazny wypadek W Londynie, W szpitalu zrobiono mi przeszczep skory,rachunek wyniosl jakies 5.000 funtow. Nie mam zadnych papierow ani ubezpieczenia. Moge jeszcze wszystko zalatwic,ale... juz 2 miesiace siedze bez pracy bo po prostu nie moge pracowac w takim stanie jakim obecnie jestem , moim jedynym wyjsciem jest powrot do polski. W szpitalu w Londynie maja wszystkie moje dane. Moje pytanie-czy jesli wroce do polski,to i tak mnie "znajda" i bede musial zaplacic angolom? Czy ktos mial juz podobny problem?

Gość erwtawttttttt
a dlaczego masz placic? zarejestruj sie GP wyrob karte i NIP A przedewszystkim zarejestruj sie jako bezrobotny.wtedy nie bedziesz musial pokrywac kosztow tak sadze, ja tez bylam w szpitalu i nic nie placilam.

Gość nie rozumiem nic z tego
i tak cie zlapia!!! i dobrze!! a tak na marginesie nie rozumiem dlaczego masz placic skoro tyle sie mowi w anglii o tym, ze obcokrajowcy przyjezdzaja jedynie na leczenia, operacje itp do anglii dlatego ze jest to darmowe

Gość sa\jwer1
Ja rozumiem ze moge wszystko zalatwic,ale to potrwa jakies 2 miesiace,a mi zalezy na czasie. postaw sie na moim miejscu- koplejne 2 miesiace bez pracy po ktorych bede musial sie zaczac leczyc na psyche, Do tego zycie tez tutaj troche kosztuje. Ale i tak dzieki za fatyge...

Gość jak wtedy byłes
bez ubezpieczenia to co ty teraz chcesz załatwiać? to juz za póżno jest.