Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślałam że bedzie inaczej

Studia zaoczne,a i tak pochłaniają cały mój czas

Polecane posty

Idąc na studia zaoczne myslałam,ze będą w moiim życiu tylko epizodem,tymczasem w pierwszym semestrze ciągle miałam zjazdy,a teraz od połowy stycznia mam sesjeę :( Tzn co tydzień miałam po 2 egzaminy, teraz od połowy lutego stale mi przekładaja ostatni,no ale uczyc i stresować sie wciaż trzeba :O Teraz wiosna,a ja nie mogę sie nią cieszyc :(

Gość sesja się nie skończyła?

Wiadomo, że na zaocznych jest dużo pracy i zjazdów, bo materiał jest taki sam do opanowania, co na dziennych.Przeżyjesz :)

Oficjalnie sie skończyła,ale 1 egzamin został.Nie wiem czy to moje studia są jakieś dziwne,nikt że znanych mi osób tak nie ma,uczą sie tydzień przed sesją i przez resztę czasu maja spokój.A ja jeszcze dzięki Bogu poprzednie egzaminy zaliczyłam w pierwszych terminach,to nie wiem jak radzą sobie ci co mieli po kilka poprawek.Dziwi mnie to.W liceum co dzień były zajecia,odrabianie lekcji,fakultety do matury,a miałam wiecej czasu.Teraz pracuje tylko 4 h,reszte mam dla siebie,a nie mam np czasu pomalować paznokci :O

Gość studentka0000125
pora roku z ktorej moga sie cieszyc stude4nci jest lato....... bo sa dlugie wakacje :D teraz nie ma co plakac :D powodzenia

Gość groźba się nie spełniła
wakacje trwają tyle samo co w liceum i w podstawówce, tylko że później się zaczynają i później kończą. no, chyba, że jest się orłem i się wszystko zalicza w zerowych terminach :)

Boże,mam nadzieję,ze mi sie to uda.Nie pamietam kiedy miałam naprawde wolny dzień,bez nauki i wytrzutów sumienia,że sie nie uczę :O:O

Gość astgvbm,
A gdzie studiujesz i co?

Stosunki międzynarodowe na UŁ

Gość dfgdfg
studia sa przereklamowane. do 3 roku zostaje moze 30 % ludzi a jak nie trafisz fajnej grupki to dupa . Najlpiej wspominam 1 i 2 rok potem juz h...

No właśnie nie trafiłam :( Sam kierunek mi sie podoba,ale grupa niefajna i podejscie uczelni też nie.Chciałabym sie przenieść po I roku

Gość buachacha
ja zstudiuje dziennie i zaocznie i powiem ci tyle ze zaoczne to jest gowno a nie studia :D Jezeli na zaocznych sobie rady nie dajesz, to az starch pomyslec co by bylo na dziennych? 😭

Wydaje mi sie,że na dziennych nie trzeba sie tyle uczyc samemu,bo ma siewiecej zajęć.Ale czy ja napisałam,że nie daję sobie rady??Chodzi o to,że jestem juz zmęczona