Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minnkakaka

Co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość minnkakaka

2 tyg. temu zdecydowaliśmy z mężem że postaramy się o dziecko jednak od tego czasu coś złego się ze mną dzieje. Seks nagle przestał mnie cieszyć i robie to bardziej z musu niż chęci. Po każdym stosunku pedzeod razu do łazienki, myje się aż mnie ciało boli... Nocami płacze i nie mogę spać. Nie umiem okreslić czy to zwykły strach przed zmianami które zajdą jak pojawi się dziecko czy tak po prostu nie jestem jeszcze ggotowa aby mieć dziecko...?

Gość minnkakaka
up

Gość madziola
chyba NIE JESTES JESZCZE NA TO GOTOWA.nie rób nic na siłe jesli nie jestes pewna..ciąza to niezwykle i wspaniałe uczucie ale trzeba tego chciec!!!powodzenia:)

Gość nie ma takiej możliwości.
z atrakcyjnej kobiety stałaś się nagle krową rozpłodową. To może działać negatywnie na psychę

Gość madziola
przestan pieprzyc jak nie masz o tym pojęcia

Gość madziola
chyba w twoim przypadku ci siadło na psyche ..pewnie jeszcze jestes facetem :P:P:P:P

Gość nie ma takiej możliwości.
zamknij pysk, do ciebie nie rozmawiam

Gość madziola
wal sie na ryj buraku jebany osle ty

Gość minnkakaka
madziola -> proszę, opuść ten temat, bo wprowadzasz tylko zamieszanie a nic nie wnosisz do dyskusji. Jesteś tu niepotrzebna Ty i Twoje durne wypowiedzi.

Gość madziolka
sama jesteś idiotka, dziękuję za taką dyskusję bo mnie aż zatkało. Fajnie że chciałam pomóc :o

Gość madziola
ja juz to przerabiałam,jesli sie podszył to jest kretynem:)

Gość madziola
nie madziolka tylko madziola błaznie jeden ,zmien lekarza bo twoj nie daje se rady z toba buraku

Sorry ale to przedtem to nie ja pisałam... Zapomniałam że na kafeterii trzeba się zalogować bo zaraz znajdzie się jakiś pacan z rozdwojeniem jaźni..

Gość madziola
powiedz prosze jak zmienic sie na czarny kolor?

U góry masz "Moje konto" a następnie wybierasz opcje ze jeszcze nie masz swojego konta, potem wpisujesz swój nick i hasło.

Gość madziola
domyslilam sie:) ze mna tez probuje totalny idiota:P jak cos złego to umówmy sie ze wiemy ze to ten debil

a moze masz takie zachowanie bo juz jestes w ciązy???? ma sie wtedy głupie mysli i takie tam bo hormony buzują:P ale to normalka:)

No chciałabym... Tak ogólnie to nie mam zbytnio z kim poruszyć tego tematu (chodzi mi o jakąś kobietę która być może przechodziła tak samo).

Testu jeszcze nie robiłam, teraz na dniach powinnam dostać okres więc raczej na test jeszcze za wcześnie...

dam ci jedynie rade ze nic na siłe!bardzo cie przepraszam ale musze zając sie moim synkiem,ale postaram sie zajrzec tu wieczorkiem ,wtedy moge na spokojnie popisac gdy syncio juz spi:P ok?pozdrawiam:)