Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarchiwumxxxxxxxxxxx

Pytanie dotyczące męzów :)

Polecane posty

Jak to jest u Was z posiłkami dla męża? czy on się najada i jest w stanie wytrzymać do następnego posiłku bez podjadania? Moją zmora jest to, że od dawna walczę z tym aby mąż nie podjadał nic bo czasami lodówki nawet nie zamyka... Pozwole sobie przedstawwić rozkład posiłków z normalnego dnia.Rano na śniadanie zjada kanapki, dokładnie 5 kromek. Do pracy też bierze kanapki. Na obiad staram się przyrządzać syte posiłki. W piątek była zupa krem, brał dokładkę. Na drugie danie był ryż, do tego polędwica pieczona w cieście, sałatka warzywna. Po obiedzie obowiązkowo deser, 2 duze kawałki ciasta. Potem siada przed tv czy komputer i zjada chipsy, jakieś batoniki, i znów ląduję przy lodówce bo on głodny :/ Próbowałam zmobilizowac go do jedzenia 5 posiłków o regularnych porach, zamiast tego jadł z 50 posiłków co kilka minut. Mąż jest wysoki (190cm wzrostu) i... chudy. A ja przyznaję że zawału dostaję gdy co kwadrans widzę go z nosem w lodówce i z tekstem że on głodny i że by coś zjadł... Może jest ktoś z podobnym problemem? Jak go odzwyczaić od tego ciągłego jedzenia?

Gość przebadać go na obecność
tasiemca

Gość dzieki Ci
do którego z działów należy ten temat? 1. Ciąża - nie 2. Poród - nie 3. Macierzyństwo - nie 4. Wychowanie dzieci - nie Słowem.... wypierrrdalaj

Gość wiesz co dziwna
jestes, mowisz jakbys miała zal ze je, jest wysoikim mezczyzna ,spala w pracy wiec potrzebuje dobrze zjesc, zwieksz mu porcje jedzeniowe i nie załuj jedzenia

Gość do dzięki ci
może mąż jest w ciąży?

Ja mu nie żałuję tylko się martwię że mu się odbije to na zdrowiu... Bo to że zje z litr zupy i zagryzie to pół kg poledwicy nie wspominajac już o dodatkach innych to raczej jest trochę niepokojące, szczególnie że po 15 minutach jest ponownie głodny...

Gość fwewfwfwf
Widze ze odpowiedz juz jest wiec nic wiecej o tasiemcu nie bede dodawac. :D Moj maz (190, pracujacy fizycznie, mocnej postury) chyba by pekl z przejedzenia po takich dawkach.

Gość jem podobnie
i jestem szczupły i zdrowy. Kwestia metabolizmu.

Gość ja z mężem mam to samoi był
czas że kurwicy dostawałam bo sam na kolacje wpierniczał cały chleb ;) sam zmienił swoje nawyki żywieniowe gdy poszedł robić badania i wyszło że takie jedzenie na kilogramy odbiło się na jego zdrowiu ;)

Gość uhmmmmuhmmmm
też stawiam na tasiemca!

Gość ja z mężem mam to samoi był
nie tasiemien a bardzo dobry metabolizm, mąż nawet 3x dziennie załatwiac się chodził co mnie nawet nie dziwi. Jednak to zdrowe po prostu nie jest ;)