Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduchoo

kolatanie seerca

Polecane posty

Gość serduchoo

Witam! Czy macie kołatanie serca? Jak to odczuwacie? Jakie sa przyczyny? Ja mam cos takiego raz na kilka dni i trwa to albo caly dzien albo pol dnia takie kolatanie . Nie wiem jaka jest przyczyna. odczuwam jakby takie walniecie i spokoj co kilka minut lub sekund.

Gość klik,klik klik
to jest arytmia serca.Jakie masz tętno?????????

Tez tak mam zwłaszcza gdy mam duszności astmatyczne, łzawia mi oczy wali serce jak oszalałe.

Gość polikolip
ja mam kołatania przy nadzczynności tarczycy... teraz jest w sumie ok ale na początku co chwile mdlałam. Zrób sobie badania na tarczyce:)

A niekoniecznie, to moze byc rowniez niedobor potasu - papieroski, kawa, stres - to wspaniale wplywa na takie wlasnie objawy. Wizyta u lekarza, EKG i recepta. Miej nadzieje, ze to to - wtedy po kilku tabletkach objawy znikaja. Do nastepnego zaniedbania :P

Gość serduchoo
Cisnienie mam w normie, przewaznie 120/60! wlasciwie nie wiem czy to kolatanie! ciezko to opisac! bo to nie jest szybkie bicie tylko jakby takie walniecie, czuje to az w szyi! mam to co kilka dni!

Gość bonsai99
Ja mam kołatanie przy niedomykalności zastawki więc może lepiej zrób echo serca.