Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiasek

Niespodzianki dla młodych ślub/wesele

Polecane posty

Za kilka miesięcy moja szwagierka bierze ślub. Myślimy z mężem nad czymś oryginalnym co można zorganizować w ramach imprezy jako niespodzianka dla młodych. Na pewno przygotujemy zdjęcie pary w dużym formacie i zaprosimy gości, żeby wpisywali życzenia na nim. Widzieliśmy to na weselu u znajomych i naprawdę fajnie się sprawdziło. Podoba się nam również pomysł ogromnego pudełka, które stoi przed kościołem i z któego po otwarciu wylatują dziesiątki balonów. Wy macie jakieś pomysły? Coś radzicie/odradzacie?

fajny temat :) mam za niedługo wesele koleżanki moze cos podpatrze :) hesli moge wtracic pytaniedo tematu to co fajnego mozna dac parze lodych zamiast kwiatów oni chcieli miska lub wino a ja pomyślałam o ksiedze gosci wydaje sie wam fajny pomysł? a Tobie Kasiek ? sorki ze weszłam Ci w temat :) wybacz :)

jagódka- szczerze wolałabym alkohol :)))))) księga gości to fajny pomysł o ile jest zrobiona z klasą, a ja przed swoim ślubem szukałam czegoś takiego i niestety trafiałam na same bezguścia, które najchętniej trzyma się głęboko zamknięte w szufladzie

czemu nie?:)) w koncu nasz pomysł to tez forma księgi gości :) na pewno dla młodych to moze byc fajna pamiątka.

bo winko czy miska czy kwiaty to kazdy im przyniesie a tak ksiega to fajna sprawa :) a Wy w jakim formacie to zdjecie?:) moze cos odpatrze :)

Gość sierpniowa pannna mloda
nie podoba mi sie ten pomysl; nie jestem narcyzem zeby sobie swoj portret nad lozkiem wieszac. Mam slub za pare miesiecy i mam nadzieje ze zadnych niespodzianek nie bedzie, i tak bede miec duzo wrazen tego dnia. Zadnych pokazow tanca, balonikow, zdjec, ksieg gosci i innych takich.

Gość ashksgvds
Za rok dwa księga gości będzie obrastała kurzem przekładana z jednego miejsca na drugie.

Gość dnt33
a u nas będzie jeszcze inaczej:) poproszę moją najlepszą przyjaciółkę żeby właśnie zamiast kwiatów czy książki któa chcemy przytargała antyrame:) tak się wszyscy podpiszą a na środku zostawimy miejsce na zdjęcie w formacie większym :) i tam wkleimy nasze zdjecie ślubne:) ale tj moja przyjaciolka wiec z nia mozna sie zawsze dogadac.. inaczej watpie zeby ktos inny wpadl na taki pomyslk;)

Bardzo fajne też sa białe gołębie wypuszczane po opuszczeniu kościoła, koszt od 200zł - moge polecic osobę ktora sie tym zajmuje profesjonalnie.

Gość Abbey
A ja uwazam ze takie zdjecie z zyczeniami ktore mozna powiesic nad lozkiem albo kominkiem to super sprawa. Ja narcyzem tez nie jestem, ale wydaje mi sie ze to pamiatka na cale zycie

Gość no to straszny ze mnie narcyz
bo mama w telefonie wlasne zdjecie na tapecie, mam kalendarz z wlasnym zdjeciem i mam swoje wielkie zdjecie w sypialni na scianie. tylko na kazdym z tych zdjec jestem z narzeczonym. wiec nie wiem jaki to narcyzm? pozatym wielu ludzi ma przeciez swoje zdiecia w ramkach czy na scianach i co w tym dziwnego. pomysl ze zdjeciem w antyramie super! a ma moze ktos foto jak to wyglada w realu?

Gość no to straszny ze mnie narcyz
bo mam w telefonie mialo byc

Gość anna..maria..balerinka
U moich znajomych rodzice mlodych dogadali sie z fotografem i czlowiekiem od kamery i zrobili im filmik krotki z ich znajmosci. Mlodzi byli ze soba kilkanascie lat przed slubem (milosc ze szkoly podstawowej jeszcze) i mieli swietny przekroj zdjec. Te zdjecia po prostu byly zmontowane w filmik z jakims tam podkladem muzycznym. Zakrecila sie im lezka, a bylo tez i duzo smiechu, bo przez te kilkanascie lat mocno sie zmienili. Podobalo sie mlodym i gosciom.

u nas tkie filmiki ze znaojio sa zazwyczaj jako wstep na plytach z wesela. ma ktos jeszcze jakis pomysł?

Gość croolewna
ja lubię sama coś zrobić i teraz, na swój ślub robię własnoręcznie księgę gości - zamieściłam tam trochę naszych zdjęć, zabawnych wierszyków, staram się też umieścić zdjęcia wszystkich gości (ok 35 osób). ściągam fotki np z n-k, będzie zabawa jak się zobaczą :) poproszę o wpisy na pamiątkę jak już będą lekko rozmiękczeni ;)