Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staradupa

mam 50 lat i nie wiem kiedy tyle lat sie uzbierało :(

Polecane posty

Ja w tym roku zaokrągle:) I mam się dobrze. Chociaż siedząc ma kafe też nie bardzo rozumiem, że mam tyle, jak wcale tyle nie mam:p

Gość też koło tego
a mi to zwisa czy kto powie że staro wygladam , ja czuję się dobrze , nic mnie nie boli , mam udaną rodzinę , pare kilo nadwagi i dopiero teraz mogę powiedzieć że być chudym nie znaczy szczęśliwym , nie muszę być ubrana za wielkie pieniadze i pachnieć perfumami za 5000 zł jak się człowiek nie umie cieszyć małymi rzeczami to i milion w totka go nie pocieszy_______________ a ten co nazywa nas starymi rurami to tylko z metryki jest młody , a w środku pruchno !!!!

Naominea.....cale lata diety chyba teraz Ci sie odbijaja:( nie wiem... tak trzymac dziewczyny!!!! piekny post "tez kolo tego"....bravo!!!!

Gość olienka
pozdrawiam:p

Gość asieńka35
a ja mam 35 i jestem przerażona że to już aż tyle, bo w duchu wciąż mam 16 i jeszcze bym czasami po płotach polatała, jak to robiliśmy z moimi braćmi, ach gdzie te czasy:(

asieńka35, masz 35 lat i jesteś przerażona??? czym jeśli mogę zapytać??? Baw się i korzystaj z życia, bo to najpiękniejszy czas ;)

Gość takatamsobiejedna
A przyjmiecie mnie? Mam 53.

ale chyba nie czujesz się jakbyś miała 85 :D, i nie będziesz narzekać, że jesteś stara :(

Nieee,czuję sie na 30 /serio/,wygladam młodo a najmłodszy amant jaki mie trafił miał 24 lata! I sie nie wstydze wieku- nawet sie zaczerniłam. Pozdrawiam wszystkie-jeszcze tu wróce.

i bardzo dobrze takatamsobiejedna, mamy tyle na ile się czujemy, a to co za nami wzbogaca nas tylko o doświadczenia :D

cześć. Można do was dolaczyć ? Mma 53 lata i ... dużo, duzo w sobie radości, optymizmu i energii :) Czasem zdarzają się gorsze dni ale generealnie jest OK. I tak trzymać !

Ooooo!!! jak miło :) witam, u mnie słońce za oknem, więc chyba wyruszę zaraz pomaszerować trochę, obiecałam sobie zrzucić kilka kilogramów po zimie, spróbuję nordic walking :D

Gość na czasie
Małżeństwo siedzi przy obiedzie. Żona do męża: - Wiesz Stasiu, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa już 25 lat, to ciepło mi się robi przy sercu. Mąż odpowiada: - Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł Ci do zupy.

Pracuję :) - to odpowiedź na pytanie co dziś porabiam. A po południu wybieram się na fittnes bo troszeczke mi przybyło tu i ówdzie w czasie zimy i czas wymodelować sylwetkę, Chociaz juz mam zakwasy po ostatnim maratobie ćwiczen.

Gość marokanskie naczynia tajin
zapraszamy do obejrzenia nowej kolekcji marokanskich naczyn do tagine ... Egzotyczne gotowanie www.marokostyle.com

ok, takasobiejedna, odezwę się jak wrócę, bo jeszcze nie wyszłam, pójdę po 12-tej, bo w górach jest jeszcze trochę zimno, mam takie fajne miejsce na spacer, może zrobię przy okazji kilka fotek:D Rozumiem doskonale, że to, że jesteś za szczupła jest dla Ciebie problemem, jak dla mnie to, że mam kilka kg w nadmiarze, choć nie mogę powiedzieć, że jestem okropnie gruba, da się z tym żyć, ale właśnie, my kobiety :) ciągle mamy coś nie tak... miłego dnia życzę Wam wszystkim dziewczyny i..... do później :)

Gość ochrzeszek
taa! mam 46 i flaki mi się przewracają od tego "młodo wyglądam" i gadek o kilogramach w te lub wewte. Już to o czym pitolicie świadczy o starsiejstwie.Jak się jest młodym duchem to się o tym nie gada i nie myśli,tylko żyje jak chce.Ja wiem jak to życie zleciało,na każdą zmarchę zapracowałam sumiennie,każda ma swoją historię i dobrze.Grunt to nie zgorzknieć,nie myśleć utartym schematem,zmieniać się i być gotowym na zmiany.Nie dać się hormonom manipulować.Miec uśmiech w oczach i uniesionych kącikach ust,nawet w tramwaju.Popatrzcie na Wisię Szymborską-dla mnie bomba.Dowcipna,zdystansowana,żwawa i filuterna.Przy tym kobieca i urocza mimo wieelu lat.

Takatamsobiejedna---oojjj... jak to po co sie uśmiechać bez przyczyny. Po to, zeby nam się zmarszczki robiły od uśmuiechu :) Ja wolę miec te od śmiechu niz takie które świadczą o zgorzkieniu lub o złości na cały świat. Ochrzeszek --- Niech Ci się flaki nie przewracają :) bo ... moga faktycznie sie przewrócić i trzeba bedzie do szpitala sie udać ;)

Żona mówi do męża: kochany jutro 25-lecie naszego ślubu.....a rozmarzony mąż myśli sobie....jakbym ją zamordował w dniu ślubu, jutro bym wychodził na wolnosć......

Gość ochrzeszek
dokładnie Ruda o to chodzi...jak patrze na te zacięte,ponure miny to myślę jak staro wygląda mimo braku zmarszczek.Nie chodzi o durne szczerzenie tylko pogodny wyraz twarzy...a nie łypanie ponurym,obcinającym wzrokiem.A szpital mi nie straszny:) znam i w sumie lubię.Tylko co topik to tylko odchudzanie i opisy figury.No i oczywiście podkreślanie młodego wyglądu A jakie to ma znaczenie,tak naprawdę?. Zwłaszcza tu,gdy nas nie widać...Nie wiem kurde jak wyglądam,mąż mówi ,ze cudnie,miodzio itp. a ja widząc inne kobitki mam wrażenie,ze najstarzej na świecie...raz czuje się tak raz tak..czyli w normie,dwubiegunowo :)W sumie z wiekiem nic się przecież w nas nie zmienia ,przeważnie,zainteresowania,dbanie o wygląd,modny zresztą,temperament itd.są takie same jak w wieku 30 lat.Wygląd może i gorszy ale luzik większy dystans do pierdól i spięta dupka za nami ech! dobrze jest!:)

Gość upssss
wyglądasz jak stara rura hi,hi:P:P

Gość wygladam może staro
no i o to chopdziło heheheheh