Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patii12345

bylam wczoraj na imprezie i

Polecane posty

Gość Patii12345

upilam się.. a potem calowałam sie z kim popadnie , obmacywali mnie , nawet jeden wsadzil mi rękę do majtek.... najgorsze ,że znajomi to widzieli... ale wtyd. mam 19 lat już ,ale i tak mi bardzo głupio.. jeszcze mnie znajomi za jakąs puszczalską teraz mają

Gość Patii12345
pocieszcie mnie jakoś :(

Gość nic się przecież nie stało
będziesz miała co na starość wspominać :-)

Gość jak mamy Cie pocieszyc
skoro naprawde zachowalas sie jak puszczalska?

Gość sgfsxh-sara
pocieszę cie, jestem od ciebie dużo starsza, ale jak się upije to zachowuję się dokladnie tak jak ty ;)

Gość nhhhh
kurwa z ciebie i tyle

Gość Patii12345
oby zapomnieli..i jeszcze dałam się obmacywać jakimś obleśnych facetom blee ..dobrze ,że koleżanka mnie w porę do domu zaciagnęła bo jeszcze jeden chciał gdzies ze mną jechać to by dopiero bylo jakbym wsiadła..

Gość hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nie martw sie ja zawsze jak sie upije mam gorzej bo albo wlacza mi sie agresor i mam ochote napier... komu popadnie a zazwyczaj to laduje z kims w lozku ;/

Gość i co sie martwisz
nie raz nie dwa widzialam takie akcje moich kumpel po alko... jakby nikt nie mial obciachu po alkoholu... jedyna rada: nie pij wiecej, bo bedzie wiecej takich obciachów, a gwarantuje ze za pare miechow kazdy zapomni a za dwa lata to juz ty nawewt zapomnisz, a jak bedziesz pic dalej to ciagle bedziesz miec takie sytuacje i ciągle będziesz to przezywac na nowo aż w koncu dasz sie zruchać i wtedy bedzie bolało... nie jestes puszczalska, a ci faceci co sie z tobą lizali i wkładali ci rece w gacie to niby nie są łatwi i puszczalscy-kazdej by włożyli jakby chciała!!!

Gość twojazdziradziwko
pociesze cie przynajmniej masz fach i zawód w reku gwarantowany hahahha!!!

Gość łałłłłłłłłłł
Powinnaś trochę zbastować,bo teraz koleżanka wyciągnęła Cię do domu,a chodzi o to,żeby kiedyś nie było za pózno.Teraz się tym nie dołuj,ludzie robią większe głupstwa:)

dokładnie, alkohol źle na ciebie wpływa jak widać, zrobiłaś z siebie szmatę na oczach znajomych. Chyba czujesz obrzydzenie do samej siebie teraz? Następnym razem może być gwałt albo nawet nie będziesz wiedziala że ktoś cię przeleciał. Szanuj się sama bo nikt cie nie bedzie szanowal.

Ajj .. Moja mała rada pij mniej albo wcale. Alkohol jest dla ludzi ale trzeba z nim uważać . Jeśli ktoś będzie chciał cię obrazić wytykając Ci to co zrobiłaś radzę ci śmiać się z tego powiedzieć coś w stylu "Ta i co z tego ? Trzeba było się nie patrzyć jak Ci się nie podoba", bo gdy pokażesz, że się tym przejmujesz na pewno nie dadzą Ci spokoju. Cóż każdemu mogło się zdarzyć.

no nie każdemu, nie kazdemu. Nie przesadzajmy. Tak czy siak opinia idzie za czlowiekiem i jesli ktos to faktycznie widzial to ma już swije wyobrazenie na twoj temat. Nie zmienisz tego. Pić to trzeba umić!

Dobrze żeś mię do teściówki nie zaciągła... No to masz za to plus :) A teraz wyskakuj z portfela, idę pić z kolegami :classic_cool: A to do domu szykuj mi śniadanie

A tam zaraz na dziwki.... Kilka miłych pań zwróciło się do mnie o pożyczkę... No miałem trochę kasy to im pożyczyłem. A one z wdzięczności mnie ciągały po jakichś pokojach hotelowych... jedno co dziwne...każda odwdzięczała się godzinę... Ani dłużej, ani krócej..

Gość w t f
:o