Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patii12345

bylam wczoraj na imprezie i

Polecane posty

Gość seesaw
tez tak kiedys zrobilam, raz jeden jedyny tak sie nachlalam, ale pozniej kolezankom powiedzialam ze jak tylko za duzo wypije to maja mnie opanowac :) i to sie wiecej nie powtorzylo, mialam wtedy 18 lat

Oj ja bym brała rozwód ;]] Chyba Twój misiu ma inne zdanie na temat waszego zwiazku xd

Gość dlatego lepiej nie siadać
na kanapach tylko na pojedynczych krzeslach albo fotelach

Ta żonka taka troche zbyt natrętna i natarczywa ;] A jeśli chodzi o twoje zdjęcie do którego podałaś link to nie musiałaś szukać specjalnie zdjęcia jakiejś modelki ;D wystarczyło by twoje własne ^^ Pozdrówka.

Nie byłabym tego taka pewna ! :D Nie dziwię się, że chodzi na szmaty! Rozkazujesz mu, jesteś czepialska i nie dajesz dupy! Ja bym Cię już dawno zostawiła! Albo nie, bo przynajmniej kasę dajesz! :P

Taaa, mi na nim nie zależy, ale lubię jego poczucie humoru, więc chcę go ochronić przed takimi babsztylami :O I już niedługo nie będzie zajęty :D Odliczaj dni do rozwodu, Słońce!

Nie to że nam się nam nie podobasz tylko wstawianie zdjecia CZYJEGOŚ i podpisywanie swoim imieniem jest karalne ^^ A co do twojego mężusia to na jego miejscu puściła bym Cie z torbami a potem zostawiła xdd Ahh taki jakis dzien dzisiaj mam ;]

Na prawdziwym zdjeciu pewnie w ogóle ich nie ma ;] Uważaj bo jeszcze się okaże że twoja żonka to facet ;>

Żonko ... po prostu nie lubię kłamców ;] Lub gdy ktoś podaje się za kogoś kim nie jest ;]

Cóż rozpaczać za nią na pewno nie będę ;] Krzyż na drogę a nóż w plecy ..