Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdalinchennnn

co myślicie o tym ???????

Polecane posty

Gość maaagdalinchennnn
pracuje dorywczo jako hostessa, juz pisałam ale to starcza mi na jedzenie...

Gość zal.pl
dziewczyno zawsze jest wyjscie tylko qrwy tak robia Idz do urzedu pracy i sie zarejestruj.Mozesz miec ciezko na poczatku ale ci pomoga . Nie musisz sie sprzedawac.

Gość maaagdalinchennnn
a po co Ci to jakie miasto ?

Gość adasdasdasd
WTF?? Ludzie co sie z wami kurwa dzieje?...

Gość maaagdalinchennnn
w urzedzie pracy nie maja zadnej dorywczej, zebym mogla w tych godz w ktorych jestem dyspozycyjna pracowac... wiem, bo byłam kilka razy zanim sie zdecydowałam wynajac ten pokój u tego wlasnie faceta....

Gość zal.pl
co ty pierniczysz na 2-3 zmiane i nocki jest kupe prac.chociazby na infoliniach. poprostu za leniwa jestes Wystarczy na start ale tylka lepiej dac

Gość na glowe upadlas??
pochodz po knajpach, sklepach, porozmawiaj i zostaw im cv, poszukaj ogloszen sporo osob szuka tez opiekunek do dzieci.. sa inne sposoby niz sprzedawanie SIEBIE...

Gość maaagdalinchennnn
przeciez mowie, ze pracuje jako hostessa a kiedy niby mam sie uczyc ?? i tak jest mi juz ciezko z ta praca, daje korki dzieciakom ale to tez nie sa kokosy pracowałam jako teleankieterka to za jedna poprawnie wypełniona ankiete dostawałam 4 zł...a malo kto chciał 10 min odpowiadac na glupie pytania chodze i szukam, ale nie mam jeszcze zawodu i nikt nie chce przyjac studentki, jeszcze dziennej....

Gość maaagdalinchennnn
nie jestem z warszawy ale dzieki

Gość maaagdalinchennnn
opiekunki owszem ale w tych godzinach gdzie rodzice pracuja a ja w dzien jestem na uniwersytecie

Gość ale co zadzwonilas
i od razu sie zgodzil czy jak ?? jakas rekrutacje przeprowadzal ?

Gość maaagdalinchennnn
nie od razu powiedział, ze musi mnie zobaczyc i ze mam przyjsc do kawiarni chyba mu sie spodobałam bo jak usiadlam przy stoliku to od razu sie zgodzil pokazal mi mieszkanie, powiedzial co i jak

Gość na glowe upadlas??
w najgorszym wypadku wez dziekanke i wyjedz gdzies dorobic albo wytrzymaj teraz w akademiku do wakacji i jedz do pracy

Gość nie badz puszczalska
Pokazal co i jak? To juz numerek byl, wow :D

Gość maaagdalinchennnn
mam taki zamiar lipiec-wrzesien wyjechac do uk tylko na bilet musze odlozyc i na to by tam przezyc pierwszy miesiac....

Gość maaagdalinchennnn
nie badz puszczalska powiedział, nie pokazał !

Gość zal.pl
jak jestes na uw to jestes z wiekszego miasta to zmien sobie miasto na gumtree Hostessa to g nie zawod Szukaj pracy na pelen etat na 2-3 zmiane zeby miec chociaz ten 1000zl nie szukaj zadnych ankiet o studiowaniu dziennym nic nie mow. Co do mieszkania mozesz wynajac z kims pokoj na gumtree tez ludzie sie oglaszaja. Nie jest latwo ale da sie dla chacego nic trudnego.

Gość maaagdalinchennnn
:( tak, mogłabym wynajac z kims ale nie mam kasy... wiem, ze po czesci macie racje... pochodze jutro, popytam....

Gość jowita odymnie
sama studiuje dziennie i Cie rozumiem jest ciezko...nauka, praca, w dzien zajecia...ale wierze, ze dasz rade. rozumiem ze nie chcesz byc w akademiku...ja tez spieprzyłam z akademiku ale jakos daje rade, z tym ze moi rodzice mi pomagaja...bardzo wspolczuje i zastanow sie

Gość nie zgadzaj sie
koles sie cieszy ze znalazl bidna studentke i bedzie mial za pol darmo dziwke na miejscu. NIE DAJ SIE !!! a jak juz chcesz w tym siedziec, to chociaz sie cen :P

Gość maaagdalinchennnn
nie chce w tym siedziec ;/ sytuacja mnie zmusiła do takiej a nie innej decyzji... mam nadzieje, ze cos znajde szybko...:(

Gość ale jakis przystojny
czy stary jakis pryk ?? jak wyglada, tak ogolnie opisz bo zem ciekawa :P

Gość zal.pl
http://www.gumtree.pl/ przy szukaj zmieniasz miasto to najlepszy serwis na znalezienie czegos.Pamietaj szukaj czegos ze stala kasa a nie od sprzedazy. Co do wynajmu sprzedaj cos,zastaw,pozycz na 1miesiac.Wiem ze ciezko ale proboj.Sproboj sie dogadac. W ostatecznosci mozesz isc do kosciola oni ci powinni pomoc ale to w ostatecznosci. powodzenia

Gość maaagdalinchennnn
wysoki, umiesniony, ogolnie przystojny... az dziwne ze nie ma kobiety.... młody, 28 lat

Gość maaagdalinchennnn
dzieki jutro popołudniu bede szukac czegos tez na miescie :(

Gość dobranocka22222222
Ludzie nie produkujcie sie to kolejne ruchadelko ktore boi sie pracy i idzie na latwizne. Che miec dobrze za nic jak typowa qrewka A pozniej dziwia sie ze Polki sa traktowane jak q... tyle w temacie

Gość ale jakis przystojny
hmm, to ciekawe ze nie ma nikogo, pewnie co jakis czas sobie zmienia lokatorki, ale swoja droga tez spotkałam sie z kilkoma takimi ogloszeniami. czy poza seksem cos jeszcze masz robic typu sprzatanie gotowanie ?

Gość maaagdalinchennnn
dobranocka gdybym sie bala pracy to w ogole bym nic nie robila czlowieku ale jakis---->nie wiem czy zmienia, nie tylko sex, kazdy sprzata po sobie, nie interesuje go o ktorej wracam, gdzie chodze itd,

Gość na glowe upadlas??
powodzenia!!! nie daj sie!!!