Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obroniona chyba

Kupiłam sobie gaz pieprzowy

Polecane posty

Gość no ja nie wiem no
a gdzie kupiłaś sobie ten gaz? ile kosztował?

gaz raczej dostanie się do twoich oczu, nosa lub ust, ale nie powinno być to jakieś na tyle drastyczne, i będziesz w stanie opanować kaszel czy otworzyć oczy. Atakujący będzie w większym szoku ponieważ nie będzie się tego spodziewał, ani wiedział co się dzieje. Tym bardziej, że strumień będzie skierowany na niego. Poza tym strumień gazu nie jest aż tak podatny na wiatr, aby mógł całkowicie obrócić się przeciwko tobie.

Gość miakia
A ja bylam swiadkiem jak dwie laski przy ( -10 C ) w styczniu chodziły z osłonieteym brzuchem koło przystanku autobusowego

Gość obroniona chyba
w sklepie militaria za 20zl

Gość Anna1112
Za niecałe 20 zł można już sobie kupić całkiem przyzwoity gaz pieprzowy http://www.antybandyta.pl/gaz-pieprzowy-klever-zelu-pieprz-ko-strumien-40ml-p-32.html W sumie jak się patrzy na to, że może nas uratować przed napastnikiem to chyba najtańszy środek do samoobrony. Do tego można jeszcze dołożyć paralizator i np. najpierw psiknąć gazem a potem poprawić paralizatorem to efekt unieruchomienia napastnika będzie najlepszy.

Gość gość
ja też ostatnio kupiłam. czuję się z nim bezpieczniej choć nie wiem czy w stresie będę umiała się nim obsłużyć i czy będę pamietać, ze mam go w torebce - oby tak! swój kupiłam na CQB.pl bo niestety ale w lokalnych sklepach nigdzie nie mogłam znaleźć