Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obroniona chyba

Kupiłam sobie gaz pieprzowy

Polecane posty

Gość obroniona chyba

Tylko nie mam na kim wypróbować :classic_cool: Tak poza tym jak komuś psiknę tym w oczy i watr zawieje to wtedy mi się oberwie? :o Już się z domu boję wychodzić :o Mieszkam na niebezpiecznym osiedlu i ciągle mnie ktoś zaczepia więc kupiłam gaz a jak ich będzie dwóch i jednemu psiknę w oczy a drugi mnie złapie? :o

Gość obroniona chyba
na sobie wolę nie próbować :)

Gość obroniona chyba
mam sąsiadkę ale ona raczej nie zagraża tylko denerwuje więc nie mogę sobie jej tak walić gazem bo mi się tak podoba :p

Zawsze się znajdzie osoba na której można wypróbować gaz pieprzowy :classic_cool: W szczególności kiedy będziesz pod wpływem alkoholu. To samo się tyczy wiatru. Kiedy będziesz miała promile we krwi, to nawet nie odczujesz specjalnie właściwości gazu :classic_cool: Życzę powodzenia w gazowaniu :classic_cool:

Gość oh my goood
a mi moj chlopak wczoraj kupil taki gaz ;-) kiedys, w przeszlosci, tez mialam i przycisnelam go niechcacy w plecaku..! PARALIŻUJĄCE DOŚWIADCZENIE"...! :-D 🖐️

Gość obroniona chyba
tylko że ja nie piję :( :classic_cool:

Gość bardzo ważne pytanieeeeeeeeeee
nie zakładaj mini w której widać ci tyłek...:P wtedy problem z głowy...mówie ci....

Gość obroniona chyba
nie noszę mini ani szpilek ani różowych ubrań... Zwykłe adidasy, jeansy i sporowa kurtka. Nie jestem platynową blondi z długimi nogami. Jestem szczupła, 155cm wzrostu i szara mycha :p Tylko jakieś dupki ciągle mnie zaczepiają :o Ostatnio nawet w autobusie chciał mnie pobić pijany facet bo mu nie chciałam dać swojego biletu :o

Gość vbfdgbff
a jak to działa ?? a zadziałałoby na agresywnego psa?? bo u mnie pelno bezdomnych wielkich psów i czasem boje sie wracac do domu

Gość obroniona chyba
Na psy też to działa ponoć... Nie ćpam też :p

Gość vbfdgbff
boje sie ze to wzbudzi wieksza agresje psa ile kosztuje taki gaz/ i gdzie mozna go kupic?

Gość gfhtyh
Mojego psa czesto atakuja bezdomne wielkie kundle. Nie wiem czemu.Moze mu zazdroszcza ze jest ladny, rasowy, zadbany i nakarmiony i ma ladna wlascicielke:P Zawsze wtedy wale takim gazem pieprzowym i mam spokoj:P Polecam :classic_cool:

Gość obroniona chyba
na ulotce napisane jest ze broni tez przed psami. Ja kupiłam w sklepie militaria za 20zł. Są też na allegro

Są specjalne gazy pieprzowe przeznaczone psom. Mam taki, choć nigdy nie wykorzystałam go w takim celu. Mój znajomy kiedyś wypróbował gaz na kocie, i z tego co widziałam to podziałało. Najtańszy kosztuje około 30 zł.

Gość obroniona chyba
W takim stroju na ulice bym nie wyszła :p

Gość aikz
to ze nie nosisz mini i nie jestes blondynką nie znaczy ze nie mozesz miec wyzywajacego stroju

Gość obroniona chyba
Przecież wiem jak się ubieram. Zwykłe proste jeansy, bluza, adidasy i kurtka zakrywająca pupe :p Na ulicy nie są zaczepiane tylko te wyzywająco ubrane jak widać. Chodzą gnojki wieczorami i zaczepiają bo im się nudzi a jak idzie taki kurdupel jak ja to wiadomo że się nie obroni.

Gość aikz
i bardzo dobrze . Tylek ma byc zakryty .

Gość aikz
bo niektore jakby o tym zapominają

Gość obroniona chyba
ubieram sie ciepło bo zawsze mi zimno w dupe i w głowe więc muszę mieć wszystko zakryte :p

Gość aikz
dokładnie . Wszystko ma byc zakryte

Gość obroniona chyba
a teraz kwestia wiatru :p Jak zawieje to gaz nie dostanie mi się do oczu? Muszę być na wszystko przygotowana :p Czuję się jak w filmie kryminalnym :classic_cool: