Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina229

mój chłopak mnie ogranicza!!

Polecane posty

Jestem z Kamilem prawie 2 lata i od poczatku mam same zakazy, gdy zobaczyl na nk ze mam sporo znajomych i kolegow to strasznie sie zdenerwowal i kazal mi to skasowac gg tez nie moge miec bo kto wie z kim ja tam gadam i o czym :/ a ja chce po prostu tylko z kolezankami pogadac bo do niektorych mam naprawde daleko o rzadko sie spotykamy a on nie jest w stanie tego pojac :/ mysli ze komputer i internet to samo zlo bo sam nie ma i nie wie ze to nie slozy tylko do umawiania sie na randki :( w lecie nie moge z kolezanka na rower nawer sie umowic bo niby szczescia szukam a o wypadzie z ktoras do baru nie ma mowy z kolega pogadac to min 2 min tylko moge :/ sama nie wiem jak moglam sobie na takie cos pozwolic jestem taka mloda a juz strasznie ograniczona kocham go bo poza tym to jest dobry chlopak ale od pewnego czasu zastanawiam sie czy wogole mozna z kims takim zyc :/ nie chce zabierac ani sobie ani jemu czasu ale tez nie wiem czy potrafilabym bez niego zyc :(

Gość guomi
ile macie lat?

bardzo dobrze, krótko za ryj i po kłopocie. Dobre koles ma podejscie, bo jak sie troche popusci to pozniej tylko problemy. Nie jęcz, nie bije cie to siedz cicho.

Gość TH is IT F
ale suka

Gość xddddddd
dajesz pwody do zazdrosci to nie ma sie co dziwic pewnie jestes kokietka

Gość vbfdgbff
zrobił z ciebie bezwolną marionetkę a on pociąga za sznurki;) nie dziw sie jak dostaniesz po ryju za nieposłuszenstwo kiedys ps.on mądrzejszy jest od ciebie skoro ty nie mozesz sama podejmowac decyzji? albo ubezwlasnowolniona jestes?

Gość guomi
nie chce Cie martwic, ale to raczej zaborczy typ i zycia przy nim nie bedziesz miala, skoro tak cie ogranicza, to najwidoczniej ma jakies kompleksy, nie daj sie tak prowadzic jak na smyczy, a najlepiej skoncz ten zwiazek, bo niezbyt ciekawie sie zapowiada na przyszlosc :O

Gość TH is IT F
jest zwykłą suką

Gość bojabojaboja
Masz wybór albo dalej się na to godzić i tylko czekać aż będzie jeszcze gorzej albo z nim zerwać i znaleźć sobie kogoś kto nie będzie ograniczał Twojej wolności i będzie Ci ufał. Tyle w tym temacie

Gość vbfdgbff
sama na to pozwoliła ale.. mozesz odejsc nic was nie łaczy -chodzi o slub, dzieci, kredyty itp odejdz naprawde zrob cos dla siebie i nie pozwol zeby on robił z ciebie idiotke bezmyslna bo aktualnie tak ciebie postrzega a nie jestes glupia

Gość sdfsdfsd
najlepsze jest pitolenie gdy sie nie zna 2 stron medalu a skad wy wiecie jak ona podchodzi do ludzi. Moze jest qrewska kokieterka ktora flirtuje na bokach i daje powody do zazdrosci. Zazdrosc sie z niczego nie bierze,musi ja powodowac.

Gość guomi
sdfsdfsd odpowiadamy na przeczytany tekst, helołłłłłł

nieprawda on nie ma zdnych powodow jestem mu wierna jak pies od samego poczatku!!! on jest po prostu takim czlowiekiem

Gość bojabojaboja
Można być zazdrosnemu i zaborczemu i to są dwie zupełnie różne rzeczy. Autorka opisuje tę drugą.

Gość TH is IT F
Albo bądź suką albo człowiekiem i odejdź

Gość guomi
TH is IT F albo zacznij uzywac mózgu jak piszesz te bzdety, albo daj sobie spokój z postami :P

Gość sdfsdfsd
pitolenie facet tylko tak reaguje gdy widzi powody. Widac mu nie pokazalas ze ci zalezy i ci nie ufa .Jak pokazesz facetowi przy innych (kolesiach) ze jestes za nim to pusci cie w stado murzynow. Nie doroslas do zwiazku jeszcze. Nie znam typa ale powinnas porozmawiac i ustalic zasady co ci sie podoba a co nie i wtedy podjac decyzje.Bo narazie to wyskoczylas jak filip z konopi.

"pitolenie facet tylko tak reaguje gdy widzi powody. Widac mu nie pokazalas ze ci zalezy i ci nie ufa .Jak pokazesz facetowi przy innych (kolesiach) ze jestes za nim to pusci cie w stado murzynow." Chyba przeceniasz facetów :D Skoro jej chłopak nie ufa na tyle, że dziewczyna nie może wyjść z koleżanką, to co to za związek? To jest po prostu chorobliwa zazdrość i zaborczość :o

Gość bojabojaboja
sdfsdfsd To Ty pitolisz albo nie znasz się na facetach, oni potrafią być tacy bez żadnych istotnych powodów.

Gość studenciak
paulina229 użyj mózgu i żuć go ! Jeżeli tego nie zrobisz to tym samym przylepisz sobie do czoła etykietkę "popychadło" stań na nogi wreszcie i znajdź sobie pożądnego faceta, a nie dyktatora ! Pozdrawiam

Gość guomi
studenciak prosze cie, a ty uzyj swojego i nie rób takich błedów ortograficznych :O

Gość xddddddd
nastepna kokieterka

Gość guomi
xddddddd tobie juz podziekujemy :) pokazales swoja mądrosc na innym temacie :O

Gość xddddddd
smiesza mnie takie krolewny ktore nie widza swoich wad

Gość studenciak
korzystam z przywilejów dysortografa :)

Gość guomi
studenciak ech ty szczęściarzu ;)