Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olewany

Bylibyscie z kobieta ktora was olewa ?

Polecane posty

Gość Olewany

Czesc Wszystkim . Mam taka nie za ciekawa sytuacje. hehe brzmi jak wiekszosc watkow na tym portalu. No wiec mam corke i narzeczona ....oj grubo :D no i zauwazam od dluzszego czasu ze pomimo zapewnien o milosci jestem w tym zwiazku olewany. Zaznacze jeszcze ze nie mieszkamy razem dziela nas tysiace kilometrow ale mimo wszystko staram sie to poskladac. Narzeczona studiuje , ja mam dobra prace za granica - ktora moge rzucic by wrocic do pl. Moj najwiekszy problem polega na braku zaufania - nie bierze sie ono przeciez z kosmosu. Nie wiem czy to normalne ale moja partnerka jest zalogowana na wiekszosci portali randkowych gdzie sobie flirtuje - oczywiscie z nudow i zeby sie posmiac- jej slowa. Przychodza weekendy i potrafi po dwa dni nie pisac do mnie co wywoluje u mnie mocny spadek zaufania. Potrafie jej pisac dlugie maile sms a ona cos zdawkowo odpowie badz nie ...ot taka krolewna. Rozmowy na ten temat nic nie zmieniaja wiec dochodzi do mnie pytanie czy warto....

Gość sdfsdf
nie warto byc zapchajdziura bo przyjdzie taki dzien ze ona znajdzie kogos a ty zostaniesz ze zlamanym sercem

Gość ja powiem tak .....
oczywiście że nie warto być z kimś takim i się starać ...skoro Twoja dziewczyna ma takie olewające podejście do Ciebie i waszej znajomości to daj sobie facet spokój ...albo się jest z kimś i jest się lojalnym albo nie ...przecież to nie jest normalne że ona jest zalogowana na portalach randkowych i niech nie wciska kitu że jest tam dla zabicia czasu bo na prawdę trudno w to uwierzyć

Patrząc przez pryzmat wszystkiego (odległość+konta na portalach+milczenie w weekendy) nie warto. Ona sobie kogoś szuka.

Gość jesli rozmowy nic nie zmieniaj
a, to nie ma sensu...

a jaka jest szansa na to, ze ta olbrzymia odleglosc miedzy wmai sie zmniejszy w niedlugim czasie? kobieta potrzebuje bliskosci, OBECNOSCI mezczyzny, wsparcia na codzień, tym bardziej jeśli ma dziecko. dlaczego ona nie zamieszka z Tobą za granicą?

ja też mam konta na portalach randkowych, ale to nie znaczy że kogoś szukam.po 1 na takich portalach siedzą pustaki i tępaki w większosci i do tego dzieci.po 2 wg mnie miłości nie znajdę internecie.mam te konta żeby pooglądać sobie zdjęcia innych ludzi, poczytać co za głupoty wypisują :)z nudów. może ty ją przetestuj? przestań być wylewny, pisać ciagle maile i smsy. dawkuj jej a zobaczysz efekt, już w krótkim czasie.to ci gwarantuje. a co z córką??

Gość ktostam343453
Autorze nie popelniaj tego bledu. Bylem z taka kobieta bo bylem w niej smiertelnie zakochany sam wiesz jak to sie skonczylo. znalazla sobie kolesia i mnie rzucila bez slowa. Winny jestem sam bo wiedzialem ze tak bedzie.

Moim zdaniem, takze, nie warto. Jesli sam starasz sie, piszac maile, kontaktujac sie w inny jeszcze sposob,a ona milczy, to mysle, ze dla Ciebie bedzie lepiej, jak o niej zapomnisz. Zastanawia tez fakt jej zaangazowania na wymienionych portalach. Byc moze sie nudzi ale nic nie usprawiedliwia milczenia. Tak zachowuja sie dzieci, nie dorosli ludzie. Szukaj zatem kobiety, ktora doceni Twoje starania i zaangazowanie w solidny zwiazek bo ten opiera sie na papierowych nogach 🖐️

Gość jajajajaaj,
Ja jako kobieta powiem tyle, że jeśli dziewczyna tak się zachowuje, to nie bierze zwiążku na poważnie. Koboiety są z reguły takie , że jak się starają, angażują to im zależy i ich facet staje się dla nich najważniejszą osobą w życiu. Pogadaj z nią co mysli o WAS, jeżeli nic sie nie zmieni- SKONCZ TO.