Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesziija

oby tak dalej ;) JUPI

Polecane posty

Gość kesziija

hej. czy jedząć tak schudnę? w sobote zjadłam : sniadanie-mała miseczka płatków fitness obiad-jogurt 7 zbóż kolacje(przed 18) - troszke plakow fitness z mlekiem i jabłko niedziela: sniadanie-płatki fitness,mała miseczka obiad-jodurt 7 zboz,jabłko kolacja-jogurt poniedziałek sniadanie-sałatka( warzywa pokrojone w kosteczke z 2lyzkami jogurtu naturalnego) mała miseczka na obiad chce zjeść jogurt 7 zboz a na kolacje pokroic jabłko w kosteczke i zalać jogurtem naturalnym. staram sie pić czerwoną herbatę..2 razy dziennie,piję też kawę z 1 lyzeczką mleka.. mam zamiar stosować ową dietę przez tydzień bądż dwa..jak myślicie ile jestem w stanie zgubić? dodam że mam 168cm/62kg choć czuję że już mi troszkę ubyło..bo brzuszek się spłaszczył;D

Gość dfghjkloiuytrelnbvcx
a pozniej efekt jojo murowany

Gość kesziija
ja pytam poważnie:( mam dosc silna wolę i nie rzuce sie na jedzenie..pomozcie..

Gość głupia ta dieta
nie jesz waryw, nei jesz mięsa....same węglowodany stracisz miesnie i przez to potem bedziesz jeszcze szybciej tyć poza tym monotonne mało urozmaicone diety trudno jest utrzymać dłużej niż kilka dni potem rzucisz sie na cokolwiek jadalnego jedz to co zawsze ale ciut mniej i więcej się ruszaj

Gość kesziija
wszyscy tak uwazaja?:(

Gość wszyscy tak uważają

Gość kesziija
oki,rozumiem ale powiedzcie ile schudne?proszę

Gość droga autorko
schudniesz trochę przytyjesz więcej. w ostatecznym rozrachunku wyjdziesz na +. o to chodzi?

Gość kesziija
wczoraj zjadlam to co mowilam..a dzisiaj 4 dzien .jem 1 posilek: tunczyk na drobno z kawalkami swiezego pomidorka,ogorka i z lyzka jogurtu naturalnego. a pozniej na kolacje nie wiem co wymysle;P heh

Gość kesziija
ale nie rozumiem Was,czemu miałabym potem przytyć?

Gość gr..............
jedzac w ten sposob pieknie sobie zwalniasz metabolizm... po 2 tygodniach takiej "diety" bedzie ci przybywac kilkogram od kazdego zjedzonego listka salaty....

Gość p p p p p p p p p p p p
na kopenhaskiej w ciagu 7 dni 6 kilo w dol:-)....dzis mam 9 dzien:-) do tego codziennie cwiczenia min.1 godz.