Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodocianyy

Kiedy dotykacie faceta? Pytanie TYLKO do kobiet

Polecane posty

Gość młodocianyy

Mam takie pytanie w związku z dziewczyną, którą znam 2 miesiące. Często sobie "lekko" flirtujemy itp., w każdym razie ona ostatnio trochę dąży do tego żeby mnie dotykać - a to pogładzi po ramieniu, a to klepnie w nogę. I tu moje pytanie do dziewczyn - czy Wy tak dotykacie kolegów z sympatii (i zastrzegam, że u mnie nie ma jakiejś ogromnej zażyłości, bo znamy się tak sobie), czy też raczej robicie to jak chłopak Wam się podoba? Dzisiaj widziałem temat na forum w odwrotną stronę, tzn, facet dotyka - i zgodnie twierdzicie, że znaczy to, że na dziewczynę leci. Czy w drugą stronę to działa tak samo? Dziękuję z góry.

Gość dziala tak samo

Gość a nie miło czasem
tak samo:) Odwagi i pokarz jej,że Ci się podoba:)

Gość ha no pewnie
wiec bierz sie za nią :)

Gość dziewczyna dotyka
faceta, który jej się podoba, taka mowa ciała

Gość tytu8iyukjhygf
zgadzam sie!!! jesli facet mi sie podoba, zaczynam postrzegac go inaczej niz tylko jako kolege to (wychodzi to nieswiadomie!) go dotykam. oczywiscie poczatkowo jest to w takiej formie w zartach, niby nic takiego ale fajnie jesli facet to wylapie i tez cos zrobi :) ewidentnie jej sie podobasz. mam mnostwo kolegow i jakos nie przychodzi mi do glowy zeby ich dotykac nawet przelotnie i w zartach. tylko tego jednego ktory mi sie podoba;)

Gość zakochana po uszyy w Nim
jak jestesmy w związku;) jak nam się podoba patrzymy, zerkamy:) cos tam napiszemy na gkomunikatorze, jesli napisał maila to piszemy maile itp inicjatywa do faceta..jako s nie pasuje..by kobieta klepała faceta..No chyba ze znaja sie wiele lat - to jak kumpel.

Gość nie biora pod uwage bo to
zgadzam sie z poprzedniczkami, jednak dam taka mala adnotacje- po pijaki dotykam tez kolegow, ktorzy sa TYLKO kolegami i tak chce zebym pozostalo:P

Gość oooorzeszek
" Bierz mnie, będzie wspaniale Obsyp mnie złotym deszczem No dalej - bierz mnie, bo zaraz spłonę Chcę mieć Cię jeszcze raz " :D