Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaa21

kto jest bardziej krytyczny do urody kobiet

Polecane posty

Gość olgaaaaa21

kobiety czy faceci? jak myślicie?

Gość olgaaaaa21
up

Gość llpp
kobiety, tzn. krytyczne w stosunku do innych kobiet, a siebie uwazaja czesto za piekne, tak jakl wszystkie singielki na kafeterii:D

Gość olgaaaaa21
bo ja właśnie spotkałam sie w tym ,że bardzo ładne dziewczyny ,które mają powodzenie u facetów są obgadywane przez koleżanki ,że niby krzywe nogi ma , że coś tam...

Gość llpp
Wcale nie brzydkie. Z mojego doswiadczenia wynika, ze nawet ladne, atrakcyjne kobiety nie moga zniesc faktu, ze jakas inna kobieta ma powodzenie u facetow i zaczynaja wynajdywac jakies smieszne defekty.

najbardziej to obiektywna jestem ja :D dla mnie wszystkie są piękne [nie licząc siebie bo ja paszczur jestem]

Gość piotreq
vamp world ładna jesteś:)

Wchodzi kobieta na salę balową. Piękna suknia, cudna fryzura wspaniały makijaż. Wszystko zamiera... Faceci nie mogę oderwać wzroku. Kobieta widzi plamkę na halce... Takie jest moje zdanie.

Jak widzę ładną, zgrabną i wysoką dziewczynę, to czuje, że bardziej mi się podoba niż co niektórym facetom . Lubie patrzeć na pupy dziewczyn i głośno komentować ;) Sama jestem raczej brzydka... wole jak ludzie zajmują sie moją osobowością ..

Gość piotreq
nie wydaje mi się, wiem co piszę:P

o chryste panie - już widzę kiedy mówisz na ulicy - "jaka fajna dupa" - ale może jestem tylko facetem i mój mózg nie przyjmuje do wiadomości takiego widoku... Jakoś zwyczajnie nie pasuje mi ten wizerunek...

Gość pomijając zazrość to
kobiety analizuja szczegóły często. paznokcie, rzęsy itd, a faceci patrzą na całość

Gość piotreq
a mi się wydaje ze kobiety mają większę skłonności homosexuaLNE - TE WSZYSTKIE NIBY KOLEZANKI TRZYMAJĄCE SIE ZA RĘCE JUZ W GIMNAZJUM:p

monogamia , dziwisz sie . wierz lub nie, ale robie tak . I za każdym razem uświadamiam sobie jaka jestem beznadziejna, bo nie mam takich włosów czy nóg, choć na zainteresowanie płci przeciwnej raczej nie narzekam..