Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona przyszła mama

Bardzo się boję o moje dziecko!! Czy coś mu grozi?

Polecane posty

Miałam wypadek tydzien temu.. w szpitalu zrobili mi rentgeny głowy i szyi.. lekarz zapytał czy nie jestem w ciaży. Powiedziałam, ze nie.. staralismy się z Mężem juz prawie dwa lata.. ale wiecznie nic:( dziś gdy nie dostałam okresu zrobiłam test. Jestem w ciązy. Wielka radość, ale czy coś mogło się stać dziecku? Jestem przerazona... nie wiem co robić..

Gość zapytaj lekarza
jw

...skoro nie wiedziałaś, ze jesteś w ciazy to jest to tak wczesna ciaza, ze nie powinno jej nic zagrozić...dla spokoju udaj sie do lekarza i zapytaj...

Ja miałam taki przypadek, tzn.: miałam prześwietlenie zęba a kilka dni potem okazało się, że jestem w ciąży. Moja ginekolog powiedziała, że mam się tym nie martwić.

do lekarza ide w środe... na pewno musiałam zajśc w ciąże w tym cyklu, wiec lekarz poprzez badanie i tak jej nie stwierdzi,.. jest za wcześnie... po prostu tak się boje... że mogłam zaszkodzić dziecku:( tyle się o nie staraliśmy...a tu takie zagrozenie... w zyciu się tak nie bałam:(

nienia- mam nadzieję, ze usłysze to samo od lekarza... mi zrobili aż 7 zdjęć... z każdej strony głowy i szyji w dwóch miejscach... Boze w życiu bym nie pomyslała, ze jestem w ciązy!!! Po tych dwóch latach prawie całkiem straciłąm nadzieje:( ciesze się przez łzy..:)

Postaraj się nie nakręcać, bo bardziej zaszkodzisz dziecku tymi nerwami teraz, niż tamtymi zdjęciami. Zresztą, pewnie miałaś taki specjalny płaszcz ochronny na resztę ciała, prawda?

nienia- własnie poczytałam kilka opinii z innych stron internetowych i przeczytałam o tych fartuchach.. nie miałam żadnego fartucha. Nic mi nie dali. teraz jeszcze bardziej się boje..:(

Gość DrMengele
Jak miala zdjecie klatki piersiowej czy np. miednicy to raczej nic nie miala.