Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

ALGI MORSKIE> Wejdźcie, plisss

Polecane posty

no wlasnie ... zastanawaim sie, ale ja chyba nie moge ... nadczynnosc tarczycy:(

Woda spod alg pita raz dziennie pomaga podobno na takie schorzenia, jak wrzody, choroby dróg oddechowych, zawały mięśnia sercowego, choroby nerwowe, sklerozę, wrzody żołądka, choroby woreczka żółciowego, bronchit, choroby nerek, zakażenia, choroby jelit, choroby związane ze zła przemianą materii, anemię, egzemę i inne. Z wody oraz samych alg bardzo łatwo jest zrobić różnego rodzaju maseczki, które podobno likwidują zmarszczki, trądzik, opryszczkę, łuszczycę i inne schorzenia skóry. Wcierane we włosy mają likwidować łupież. Obkładanie nimi ciała zmniejsza cellulit, hamuje działanie wolnych rodników, zmniejsza tendencje do zastoju płynów, poprawia krążenie limfatyczne.

Gdyby ktoś potrzebował porcyjkę to się polecam, hoduję je dla własnych potrzeb, ale nie jestem wstanie ich przerobić, a szkoda mi ich wyrzucać. Za 5zł plus koszty wysyłki odstąpię kilka porcji, a wysyłam je w butelce w wodzie, a więc na pewno będą rosły, koszt przesyłki większy, ale coś za coś, bez wody mogą nie przetrwać. ZAPRASZAM agaborys29@wp.pl lub 507219188.