Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piksetaa

Corka gadula wyprowadza mnie z rownowagi !

Polecane posty

Gość piksetaa

Mam 24 lata,corka 5 lat.Bardzo ja kocham.Gdy byla mala nie moglam sie doczekac kiedy zacznie mowic.Teraz mam dosc.Nie zamyka jej sie buzia.Nie potrafi mowic normalnie,dziewczeco...jej glos jest donosny i twardy.Wrazenie jakby ciagle krzyczala.Nawet jak jej kaze szeptem,to ten szept jest glosny i trwa gora 10 sek,i znowu glosno gada.Problem w tym ze ona ma o czym gadac.Codziennie puchnie mi glowa.Zazdroszcze innym matkom ze ich dzieci takie grzeczne,malomowne.A moja corka taka otwarta,mala twardzielka.Wszedzie zwraca na siebie swoja uwage swoim gadulstwem.Ludzie zaczepiaja i pelni podziwu,a mi juz glowa peka.Jak ja nauczyc chociaz ciszej mowic?

Gość ninnnnuszka
dobre:)moj syn ma w grupie dziewczynke b podobna do Twojej:) tez glosna ,tez nisko mowi i tez duzo...dzieci ja lubia bo prowodyrka w zabawach;)))

Gość a ble
rozumiem cię bardzo dobrze i żartem powiem łączę się w bólu. Moja ma 5,5 i dalej gada jak najęta: o wszystkim, sama sobie opowiada, zadaje sobie pytania. Jest nad wiek bystra, a na dodatek mały tz syn też zaczął mówić. Mała chodzi do szkoły od września do zerówki i chyba tam ma pole do popisu, bo jak wraca to już mniej mówi. Przynajmniej zauważam już przerwy między wywodami.

Gość po kims to maaa
bo widac, że jest do przodu jak jej matka, bo ty masz 24 lata, córka 5, no to wybacz w tym wieku i już dziecko.

Gość a co cie
obchodzi w jakim wieku urodzilam? przynajmniej w wieku 40 lat bede mogla poszalec,a nie siedziec jeszcze w domu z dzieckiem.kto wie,moze z corka bede na dyskoteki chodzic ;D ale mniejsza juz o to.Nikt w mojej rodzinie tyle nie gada.Kazdy raczej skryty.Moja mama nie widziala corki 2 lata.Przyjechalam do niej-po 2 dniach miala dosc.W przedszkolu oczywiscie ona rzadzi,dzieci ja uwielbiaja.23:00 to moja upragniona godzina,bo wreszcie idzie spac.Jak spi wyglada jak aniolek,gorzej gdy wstaje...

Gość nie badz taka pewna ze poszale
moja koleżanka w tym wieku urodziła kolejne, bi tak ja ty tak wcześnie zaczęła

Gość Lepiej jak duzo mowi
niz by miala milczec...

Gość W wieku 40 lat chcesz
poszaleć? :o Nie wiem gdzie, bo wiesz stara, ale ryczących 40stek to do żadnych fajnych klubów nie wpuszczają, chyba że na dancingi dla samotnych. :o