Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pklkvbmv

spotykałam sie z zonatym mężczyzną,czy zrobiłam cos bardzo złego??

Polecane posty

Gość pklkvbmv

na szczęście nikt sie o tym nie dowiedział,bo tego bym nie chciała ze względu na jego rodzine a z drugiej strony to czasami sie zastanawiam czy nie byłoby lepiej gdyby jego bliscy uswiadomili sobie jakim jest człowiekiem.

Gość jesteście parą popaprańców

Gość nie - to samo dobro
niczego złego w tym nie widzę :-P

Gość pklkvbmv
para popapranców-chyba masz racje

Gość nivea.81.
ja sie spotykalam 3 lata z zonatym - minelo pare lat, do dzis nie moge sobie wybaczyc, i nigdy nie wybacze bylam zwykla szmata , przede wszystkim dlatego ze zrobilam to innej kobiecie (mimo iz nigdy sie nie dowiedziala) nigdy sobie tego nie wybacze !!! nigdy !!

Gość ty masz wyrzuty sumienia
ciekawe czy ten męzus tez takie ma?:O

Gość kobiecie jak kobiecie
ale przyszło Wam do głowy, jak się czują w takim układzie dzieci, jeśli sprawa wychodzi na jaw? Popieprzeni jesteście, zdradzacze i kochanki :O

TAK A CZY BY CI BYLO MILO ZEBY KTOS SPOTYKAL SIE Z TWOIM MEZEM ALBO CHLOPAKIEM NAWET JAK TERAZ NIE MASZ ALE KIEDYS BEDZIESZ MIALA .PISZESZ ZE MOZE RODZINA POWINNA SIE DOWIEDZIEC JAKIM JEST CZLOWIEKIEM A JAKIM TY JESTES POPROSTU KURWO I TYLE

Zrobiłaś bardzo źle. Nie powinnaś się z Nim spotykać, pomyśl o jego dzieciach i o jego żonie. Przez takie jak Ty sypią się małżeństwa;/

Gość resz
wyłacz capsa, bo nie da się rozczytać

Gość no i co dobrego czynisz

Gość khwefrkaZHW
ja sie spotykam od ponad roku ale jego zona nie jest lepsza... jest w 3 miesiącu ciązy z jakimś facetem a 2 lata temu z własnym męzem nie chciała miec dziecka. on nie chciał rozpoczynać tego romansu ze mną ale jakos tak wyszło...

Gość resz
a ty autorka jeśli jesteś wolna masz prawo spotykać się z kom chcesz a ten facet cóż... nic nie wart więc w sumie po co czas marnować i to on jest zajęty nie ty, więc on powinien mieć wyrzuty sumienia

Gość oj tam
facet łajduch i nie będziesz ty to będzie inna faceci już tak mają jego żona ma pecha, że się na łajduchu nie poznała :D

Gość CZARNULKA18181818.
nie potrafisz tego emaila wyłączyć?

Gość też to przeszłam niestety
na początku nie wiedziałam:(:(. Jak się dowiedziałam, to mydlił mi oczy, że ich małżeństwo to fikcja... Tak się bawił rok jak go zobaczyłam na zakupach z żoną roześmianych pod rękę myślałam, że się zrzygam. Nie wybaczę sobie, że byłam idiotką.

Gość CZARNULKA18181818.
Przeciez moga być Twoje dane,tak się narazasz?

Gość pklkvbmv
viki sama nie wiem dlaczego ruszają mnie wyrzuty sumienia,moze dlatego ze robiłam to z głupoty poprostu,nie byłam sobą,poprostu mi cos odbiło a teraz czuje ze nie powinnam sie do tego przyczyniac powtarzam przyczyniać bo to nie jest tak ze to przez takie jak "my " sypia sie małżenstwa,jesli facet spotyka sie z inna kobietą to musi miec jakis powód,kochanka może być kurwą itp ale to co sie dziejee z małżenstwem w dużej mierze zalezy od tego kim jest ten żonaty facet

Gość ja też sie spotykam z żonatymi
bo lubię :) nie chcę zakładać rodziny ani mieć dzieci a z takim żonatym mam luz blus nie msze po nim sprzątać, ani gaci mu prać i prezenty podrzuci i kwiaty

wolna z żonatym równa się tania k..wa niestety:(:(

Gość ja też sie spotykam z żonatymi
jaka tam tania? :D kasy to oni potrafią nie szczędzić :D

Gość pklkvbmv
do resz :to chyba nie do konca jest tak ze jesli jestem wolna to moge sie spotykac z kim chce

Gość malwinka inka
spotykam się z żonatym od półtorej roku a taki żonaty facet jest bardzo podniecający i te kradzione czarowne chwile a potem wraca do żony i mam swobodę w mieszkanku, które mi wynajął i nie mówcie, że to taki zły układ, bo dla mnie ekstra

prezenty, kwiaty?? To dla nich grosze. Nocka z k...wą, która się szanuje bierze od 800zł do 1500:((. Czuję się tanią k..wą, konkurencją, bo gdyby on mi chociaż tyle płacił jeździłabym super bryką za ten czas... niestety:(:( za kwiaty płaci 30 zł i ma darmową kolację i śniadanie:(:( to jest porażka.

Gość pklkvbmv
ze mną było troche inaczej j spotkałam sie tylko kilka razy,żadnych mieszkan itp

Gość malwinka inka
mam pracę, niezbyt dobrze płatną, ale prawie wszystko odkładam, bo on płaci za moje utrzymanie, ciuchy mieszkanie i w małżeństwie miałabym lepiej? nigdy! Przynajmniej wiem, że żyję :)

Gość ona2233
Kurcze, dlaczego jednak kobieta robi takie swinstwo drugiej?? Dlaczego nie ma czegos takiego jak kobieca solidarnosc?? Przeciez teraz wy jestescie kochankami, a za pare lat sytuacja moze sie powtorzyc. Pol biedy jak sie o tym dowiecie i pogonicie faceta, ale jak bedziecie sie czuly jak dowiecie sie po 10-15 latach o zdradzie?? Jak beda czuly sie dzieci?? Jak bedziecie sie czuly z faktem, ze zmarnowalyscie tyle lat u boku czlowieka, ktory was zdradzal?? Ja bym nie potrafila zrobic takiego swinstwa drugiej kobiecie:O

Gość ona2233
a ty maliwnko jestes prostytutka czy jak to teraz ladnie sie mowi w ukladzie sponsorowanym, czyli ponizasz sie jeszcze bardziej niz kochanka:O

Gość malwinka inka
zgłupiałaś? klapy na oczach masz? to nie druga kobieta to robi tylko mąż!!!! Jak się wybrało na męża byle kogo to tak się ma. A facet jak mu się ruchać chce to i tak znajdzie prędzej czy później. A jak ma kasę to czemu ma inna skorzystać, skoro mogę ja? A on łajdakiem jest czy ja mu dam czy nie, bo po prostu jUŻ TAKi JEST!!!