Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abigejla

Mój 14 letni syn nie chce się uczyć

Polecane posty

Gość abigejla

Nie ma celu,motywacji,zainteresowań. Staram się od dawna czymś go zainteresować ale bez skutecznie. Na obozy i kolonię jak ma jechać to tak jak za karę. Nie chce się uczyć,olewa wszystko. Nie mam siły!!! Psycholog odesłała mnie z nim do psychiatry.

Gość no i ma racjeee
no i ma rację, wałęsa się nie uczył i był prezydentem

Gość abigejla
aguś nic!!! ma deskorolkę i na niej ostatnio polubił jeździć ale z kolei wtedy przegina bo nauka idzie zupełnie w odstawkę. Nie ma komputera, na deskę już też nie pozwalam chodzić ale to,że jak popoprawia stopnie albo już nawet z bieżących będą lepsze oceny wcale go nie motywuje do działania.Ma totalnie wszystko gdzieś.Wtedy leży na łóżku i bawi się komórką a jak zabiorę to leży i patrzy w sufit . Zapisałam go do tego psychiatry czekam tydz. ale ja

Gość co tu duzo gadać
ciężki przypadek hmmm...

może poprostu sie zakochał. Pozrozmawiaj z nim,. spytaj, dlaczego jest tak a nie inaczej? , jak chciały żeby było. Próbuj non stop, jesli nie bedzie chcial rozmawiac za 1 5 10 tym razem, może poznasz przyczyne za któryms kolenym. Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Wytrawałości zyczę, to taki wiek, ale da sie go przetrwać.

Gość lola1234321
Wow, to zupełnie jak mój brat. Tylko on ma 20 lat, za niecałe 2 m-ce matura, a on kupił sobie samochód i woli jeździć bez celu niż jakąkolwiek książkę do łapki wziąć.

Gość lola1234321
Zobaczysz, że w wieku mojego brata będzie taki sam. Mój brat też ma wszystko w d... Tylko on to na lekcji siedzi i bawi się komórką, gdy jakiś nauczyciel prosi żeby ją schował, to oczywiście na niego nie działa. A przecież staremu bykowi nie zabierze