Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la senzaaaa

ja też myślę nad sponsorem...

Polecane posty

Gość o matko nie wierze co czytam
wlasnie taki ubior , pewnie ze najpierw sie umowic porozmawiac , jesli wszystko bedzie gralo , pasowalo , przejdziecie to konkretow ;) ja tylko doradzam co przeczytalam w artykurze :) a widze przydalo sie :)

[zgłoś do usunięcia] la senzaaaa jestem ale i tak nie wiadomo co z tego bedzie rozumiem , emmm .. troche tak by nie fair bylo zwiazek i sponsoring hehe :) ale ty o tym decydujesz

Gość i tobie tez
ja tez poszukam takiej laski ale musi byc madra a nie jakas pusta blondi i duze piersi:(

Gość la senzaaaa
a jak sie najlepiej zachowywac na takim spotkaniu?

a z kad mam wiedziec jak sie zachowywac, no najlepiej to dorosle , powaznie , wiedziec czego sie chce, wlasnie nie jak glupia blondi musisz zrobic powazne wrazenie tak mysle sobie hehe

Gość la senzaaaa
chociaz chyba sie tak zle nie zachowywalam jak narazie chyba bo z 5 sie spotkalam i 5 chcialo sie dalej spotykac ;)

Gość la senzaaaa
,, ja tez poszukam takiej laski ale musi byc madra a nie jakas pusta blondi i duze piersi " nie jestem takim typem dziewczyny choc jestem blondynka ;)

e to zle nie ma aczy ty przypadkiem nie napisalas ze stchorzylas i nie poszlas a teraz z 5 chcialo sie umowic ponownie ??

Gość la senzaaaa
o to mi chodzilo ,że najpierw sie z nimi spotkalam i kazdy z nich chcial sie ze mna spotykac mimo ,że ja stchorzylam...ale juz nie mam z nimi kontaktu bo to pare mc temu bylo

Gość la senzaaaa
a szkoda bo 2 z nich nawet przystojnych bylo i auta mieli fajne wiec i kase mieli...

no to szkoda , moze sa jeszcze na czacie ? poszukaj ;)

Gość la senzaaaa
mam do nich tel nawet ,ale teraz to juz pewnie nie bd sie odzywac..

Gość la senzaaaa
pewnie jakis nowzych na chacie poszukam

a ja bym napisala smasa co slychac czy cos w tym stylu badz czy oferta bylaby aktualna ? tak prosto z mostu a co :D

Gość la senzaaaa
no moze i tak co mi zalezy

Gość a ja mam trochę problemy f
finansowe i dlatego myślę o sponsorignu. Też poznałam kiedyś na czacie kilku Panów, którym się spodobałam, ale nie miałam odwagi nawet się spotkać, choć jestem atrakcyjna.... Mam jakąs blokadę przed tym i nie wiem, jak się bedę z tym czuła.

] la senzaaaa no moze i tak co mi zalezy pewnie :) raz kozi woz :P 23:33 [zgłoś do usunięcia] a ja mam trochę problemy f finansowe i dlatego myślę o sponsorignu. Też poznałam kiedyś na czacie kilku Panów, którym się spodobałam, ale nie miałam odwagi nawet się spotkać, choć jestem atrakcyjna.... Mam jakąs blokadę przed tym i nie wiem, jak się bedę z tym czuła. oj to jest chyba najgorsze co moze byc jesli sytuacja zmusza :( wpsolczuje ci. Ale moze umowisz sie ... zobaczysz ... no nie wiem moze beda panowie ktorzy beda chcieli tylko wychodzic z toba spedzac czas , mozesz zaraz sprawe jasno powiedziec ze sex nie gra roli

tylko jako osoba towarzyszaca ...

Gość mam problemy finansowe
Wiesz, nie wiem, czy jest facet, zgodzilby się sponsorować jedynie osobę stricte do towarzystwa :) Probowałam parę razy się przełamać, ale w końcu zawsze stchórzyłam... A kasa jest mi potrzebna, tylko nie umiem się przełamać :o

la senzaaaa ... ale sponsoring to jest oparty bardziej na przyjazni :D :D :D