Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la senzaaaa

ja też myślę nad sponsorem...

Polecane posty

Gość la senzaaaa

mam 22 lata ... moglam juz miec sponsorow spotkalam sie nimi przez neta, ale zrezygnowalam bo sie balam nie wiem czemu. ale teraz moze wreszcie sie odwaze ;)

Gość la senzaaaa
w koncu do odwaznych swiat nalezy ;)

Gość la senzaaaa
a nie rozumiem dlaczego ludzie tak potepiaja sponsoring... dla mnei to nie to samo o prostytucja

Gość o matko nie wierze co czytam
powodzenia,napisz pozniej jak ci sie zyje:)

Gość albina1980
no racja nie to samo co prostytucja bo dziwka bierze kase a takiej to wystarczy modny ciuch za danie dupy

Gość la senzaaaa
a jak bedzie mialo mi sie zyc? pewnie lepiej jak teraz... nie bede musiala oszczedzac wogole. poza tym moze przy okazji bede miala fajnego kochanka. i nie bede zalowac na starosc ze tego nie zrobilam

oj wydaje mi sie ze tak samo to jest traktowanie jak prostytucja..

Gość la senzaaaa
nie ja bd brala kase... ale sponsoring to jest oparty bardziej na przyjazni i umawiasz sie z jednym facetem , a prostytucja to wiadomo...

pewnie ze tak, w eu zachodniej jest to od 20 lat teraz czas na polki korzystajcie z zycia bo jedno macie:) a do tej co napisala zeza ciuch - chyba nie wiesz co to sponsoring :P

Gość ale to nie na kafe
Może się mylę, nie znam się na sponsoringu, ale wydaje mi się, że tacy panowie to ogłaszają się na innych forach. Poszukaj. Mi to szczerze mówiąc wisi, jak to z tą etyką, martw się o to, żeby zabezpieczyć się przed chorobami wenerycznymi i ewentualnie psychopatycznymi skłonnościami sponsora.

zeby nie bylo ze ja tez na sponsoringu :D:D nie nie , nie potrzebuje tego ale sponsoring to umawianie sie z facetem np na wazne spotkania , w wolnym dla niego czasie .. niektorzy nie chca sie wiazac na stale , duzo pracuja , nie maja czasu na stabilne zwiazki wiec taka forma jest dla nich jak najardziej odpowiednia ;)

Gość la senzaaaa
moze mnie potepicie ,ale nie brakuje mi kasy na podstawowe rzeczy, nawet na jakies kosmetyki czasem ciuchy. ale brakuje mi takiego ekskluzywnego zycia zebym nie musiala wogole martwic sie o kase zebym nie patrzyla na ceny w sklepach , chodziła do kosmetyczki itd...może to i puste ,ale chcialabym zaszaleć bo jetem młoda

no na kafe to nie znajdzie racja :D nie wiem gdzie szukac masz mysle ... ze jak jestes z duzego miasta jak w-wa to moze ogloszenie do gazety?? :D:D

szalej :D jak ci dobrze bedzie :D tylko zabezpieczaj sie :P i czuj sie ekskluzywnie :)

Gość la senzaaaa
na chacie poszukam pewnie tak jak tamtych z którymi sie spotkalam a stchorzylam..

Gość vnkflnsvfl;aeeeeeed
a jak sie szuka sponsorow

Gość la senzaaaa
na forach jeszcze ich nie szukalam ;) ale ci z chatu byli niczego sobie niektorzy nawet nie tacy brzydcy tylko zwykli faceci... żałuje ,że zrezygnowalam wtedy tchórz ze mnie ...

dobre pytanie :D jak sie szuka bo ja nie wiem :D:D chyba na czatach jakis tak jak autorka

Gość la senzaaaa
ja szukalam na chacie wp.pl regionalnym ;) tam jest pelno sponsorow

a senzaaaa na forach jeszcze ich nie szukalam ale ci z chatu byli niczego sobie niektorzy nawet nie tacy brzydcy tylko zwykli faceci... żałuje ,że zrezygnowalam wtedy tchórz ze mnie ... wiesz pytanie a nie boisz sie tego ze to tacy wiesz zwykly faceci szukajacy tylko jednorazowego sexu ? dla mnie sponsoring wlasnie kojarzy sie z czyms ekskluzywnym jak wyzej opisalam : mezczyzna pracuje nie ma czasu na zwiazek stabilny , panna z sponsoringu to dla niego dama na wyjscia , czasem do lozka , porozmawiac itd

a na chacie :D

Gość la senzaaaa
no wlasnie czegos takiego szukam jak piszesz.. a jak sprawdzic czy nie beda chcieli jednorazowago?

i ile ci proponowali ? to z ciekawosci pytanie :)

Gość la senzaaaa
2, 3 tys / mc bo ja tyle od nich chcialam i umawiałam się z tymi co bylo ich stac na tyle

la senzaaaa no wlasnie czegos takiego szukam jak piszesz.. a jak sprawdzic czy nie beda chcieli jednorazowago? kiedys czytalam taki artykul o lasce ktora jest na sponsorze itd pisala ze umowila sie z potencjalnym kandytatem na kawe do kawiarni/restauracji , rozmowa o wszytskim , jakim jest typem , co uwzglednia itd ubrala sie elegancko naturlany makijaz lecz taki ladnie wykonany wtedy zobaczysz co to za typ ;) wiec pozor dobry:d mysle

to fajne pieniadze 2-3 tys :) facet rowniez tobie musi odp a ty jemu spotkaj sie na rozmowe itd ... ;) a jestes w zwiazku ?

Gość la senzaaaa
to dobrze bo ja sie lubie ubierac ladnie i seksownie ale nie wyzywajaco..no moze to dobry sposob taki wywiad z nim..

Gość la senzaaaa
jestem ale i tak nie wiadomo co z tego bedzie