Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondaczzz

czy związałabys się z facetem na wózku?

Polecane posty

kiedyś chodziłam z córką do przedszkola...dawno spotykałam takiego przystojnego faceta na wózku, ależ byl przystojny ;) bardzo mi się podobał... ale miałam jeszcze wtedy męża łobuza :( w rodzinie mam wujka na wózku żonę pielęgniarkę poznał po wypadku :)

oj TY z Juzefowa :( nie ładnie :( porównywać kalekę z bandzirem :( Ty chyba nie wiesz co piszesz kobieto nie chciałabym Cię poznać.

Gość Ania z Józefowa..
akoś tak mi się napisało. Ale w zasadzie wszyscy Ci faceci szans u mnie nie mają. Jakbym poszła na imprezę,lub do kina z męzęm na wózku.Byłoby to niemozliwe.W ogóle to byłby dla mnie wstyd pokazać się z kaleką

Ania, nie przesadzaj ;) nie mam nogi ....[bo zeżarli ...] :classic_cool: i znajomi się mnie nie wstydzą, więc nie pierdoll dziewczę :classic_cool:

Gość o matko nie wierze co czytam
ty to jestes podlym czlowiekiem jakich malo :( przykre to :O ale coz komuna zyje w pl bo inwalida bleee eu zyje w pl bo wazne sa domy na hiopteke :D:D

masz prawo mieć własne zdanie ;) ale nie można tak po nazistowsku.... widziałam wiele różnych strasznych rzeczy jak do domu do gabinetu taty przyjeżdżali pacjenci (w małym miasteczku) bez ręki z czymś w oku itp... a ten mój wujek ma 3 dzieci :) ale musze powiedzieć wam prawdę rozwiedli sie jak dzieci były już pełnoletnie, no i one zostały z ojcem. ma własną firmę wszystko prowadzi przez internet więc i tacy ludzie mają szanse na szczęście :)

Gość Ania z Józefowa..
nikomu do szczęscia prawa nie odmawiam i tym ludziom głęboko współczuje ale nie chciałabym się wiązać z kimś takim:(

Gość *hmmm*
o matko nie wierze co czytam Inwalida nie jest bleee tylko trzeba pomyslecjakie sa perspektywy z ta konkretna osoba na przyszlosc Gratuluje ze masz takie luzackie podejscie do zycia i pasuje ci np mieszkanie katem u rodzicow albo pod mostem w imie wielkiej milosci. Czasy romantyczne dawno sie skonczyly halo tu ziemia Mam wrazenie ze mloda osobka z ciebie ktora nie bardzo wie ile kosztuje zycie i jak ono wyglada ale takie prawdziwe nie na garnuszku rodzicow nie w podarowanym przez rodzine mieszkaniu i nie wtedy kiedyjest rozowo i pieniazki z nieba leca

Gość o matko nie wierze co czytam
*hmmm* o matko nie wierze co czytam Inwalida nie jest bleee tylko trzeba pomyslecjakie sa perspektywy z ta konkretna osoba na przyszlosc Gratuluje ze masz takie luzackie podejscie do zycia i pasuje ci np mieszkanie katem u rodzicow albo pod mostem w imie wielkiej milosci. Czasy romantyczne dawno sie skonczyly halo tu ziemia Mam wrazenie ze mloda osobka z ciebie ktora nie bardzo wie ile kosztuje zycie i jak ono wyglada ale takie prawdziwe nie na garnuszku rodzicow nie w podarowanym przez rodzine mieszkaniu i nie wtedy kiedyjest rozowo i pieniazki z nieba leca mloda jestem bo mam 24 lata fakt ale , sama sie utrzymuje ,sama do wszytskiego daze itd luzackie podejscie ? nie , nie mam luzackiego podejscia do zycia . Napisalam tylko ze jesli bym kochala to nie przeszkadzal by mi wozek , boze ludzie sa inne zawody a nie tylko praca fizyczna ja bym zyc nie moga gdybym kogos kochala , i nie bylabym z nim ze wzgledu na wozek nie potrafie sobie nawet wyobrazic tego jesli ja bym teraz wyladowala na wozku i partner by mnie opuscil ...:O spoleczenstwo /ludzie schodza na psy , bo teraz tylko pieniadz , lepsze auto niz sasiad, lepszy dom i wiekszy niz sasiad a co tam czlowiek , czlowiek tylko wtedy dobry jak zaradny , jak przyniesie wyplate do domu nie martw sie o moje zycie bo mnie ono juz nauczylo wiele , mialam wszystko a zaczynalam i zaczynam od zera nie mow hop puki jeszcze nie przeskoczylas ludzie niepelnosprawni ROWNIEZ maja zycie zawodowe . ludzie wbijcie to sobie do glowy ile nierobow siedzi w domu sa sprawni , ile alkoholikow , bijacych itd ? takim MOWMY NIE

*Hmmm* oglądałaś Planet Terror ? [to zobacz co tam dziewczyna bez nogi...znaczy z nogą wyprawia :classic_cool: :D ...ee tam za dużą wagę do nóg przywiązujecie :classic_cool: to tylko nogi ;)[ ...nie muszą być ograniczeniem...:)]

Gość *hmmm*
o matko nie wierze co czytam ale nie rozumiesz co ja do ciebie pisze. Niech taka osoba pracuje sobie gdziekolwiek w biurze w zakladzie mnie nic do tego tylko pomysl traci ona prace jak wiesz o prace sprawnym ciezko a co dopiero komus na wozku potrzebujecie pieniedzy na zycie sprawny moze podjac kazda prace od zaraz a od zaraz to wlasnie jest praca fizyzcna czesto rok sprawna osoba szuka czegos poza fizycznym zajeciem a taka na wozku?? Zanim zajdzie prace ktora bedzie mogla wykonywac ile to potrwa co bedziecie jesc?? Powiem ci tylko tyle nawet jak sie wybiera sprawna osobe na partnera to nie mysli sie tylko samym uczuciem nie mam tu na mysli wylacznie pieniedzy pieniedzy

hmmm ja wiem o co Ci chodzi. Coz to jest jedna z kilku niedogodnosci zycia z facetem niepelnosprawym bo badzmy szczerzy, mimo ze w Polsce oficjalnie istnieje cos takiego jak opieka spoleczna to obowiazuje maksyma nie zarabiasz nie jesz, panstwo Ci nie pomoze jak przyjdzie co do czego. Ale ja chyba bym sie jednak nie kierowala tym gdybym sie zakochala w kims takim, pod tym wzgledem rozumiem tez druga strone. Ryzyko ze zycie wam sie spiepszy jest zawsze jakies tam, twoj facet moze np. stac sie alkoholikiem z biegiem lat, wtedy bedziesz miala podobnie. U niepelnosprawnego ryzyko ciezkiego zycia jest co prawda wieksze ale jakbz to bylo prawdziwe uczucie to chyba bym sie zwiazala pomimo tego.

Gość fortes fortuna adiuvat
nie. po co mam sobie komplikować życie, jeżeli jest mnóstwo pełnosprawnych, wartościowych facetów. Inwalidzi są dla mnie jacyś tacy aseksualni...