Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iug78y78

Dziewczyny dlaczego tak lecicie na arabow????

Polecane posty

Gość iug78y78

Widze co sie dzieje u mnie na medycznej we Wroclawiu. Na "english division" mamy pelno studentow z zagranicy, wsrod nich miedzy innymi kebaby. Laski maja przyslowiowy kisiel w majtach na ich widok, na wlochow rowniez ale chyba nawet mniej. Odwiedzcie akademiki akademii medycznej we wroclawiu, toz to istny harem z polskich dupodajek dla brudasow i innych asfaltow

Gość luzioia
proponuje wyrznać ich.... kobiety ;D i to ostro w dupe żeby oblizaly mi kalafiora a potem spuszcze sie im na ryj az po cycki tobie tez kolezanko :)

Gość araby to zakalce
hahah ja nie lece na arabow bo kiedys poznalam jednego lekarza araba (stomatologa) z wrocka a w domu mial syf ze chyba sanepid powinien tam wpasc. Poznalam go dla jaj, na fotelu dentystycznym haha robil mi wyplenienie. Koles na zewnatrz odpicowany a po wyjsciu z toalety nawet rąk nie myl a o tym jego mieszkaniu nawet nie wspomne bleeh.

Gość siedzę na krześle
Ja znam jednego i jest całkiem sympatyczny,mój najlepszy przyjaciel.Przystojny ale nic do niego nie czuję. Jest ogólnie bardzo lubiany,ale nie jest jakoś specjalnie rozchwytywany,a to przez opinię takich jak Ty prymitywie...

Gość araby to zakalce
ten ktorego ja znam to lysy maly kurdupel non stop szczerzacy zebiska, ktory mysli ze jak jest lekarzem to moze wyrywac polskie kobiety. Niestety wiekszosc tych naiwnych wycieruchow na to leci. Mnie tez chcial przeleciec ale sie przeliczyl błazen haha

Gość araby to zakalce
grzebal mi w buzi ale w rekawiczkach i mial maseczke. Wazne ze dobrze robil to wypelnienie. umowilam sie z nim ot tak ale on liczyl na jakis seks idiota. Zreszta jak ktos jest z Wroclawia to co sobote mozecie go spotkac w klubie jazzda w rynku

Gość araby to zakalce
Zreszta ja bym w zyciu nie pozwolila zeby jakikolwiek lekarz, nawet polski grzebal mi w buzi bez rekawiczek. Kolezanka natomiast wspominala ze byla u dentystki tez prywatnie,ktora robila jej wypelnienie bez maseczki i cuchnela fajkami. Jescze zdarla z niej jak z osla

Gość arab i przystojny???
chyba cos tu sie kloci :D

Gość najlepsze jest to ze oni
w tym wrocku czuja sie bardziej pewnie niz polacy. Sa pewni siebie krzykliwi, pouczaja, smieja sie z polakow, bardziej rozpasani niz niemcy kiedys. hehe a najsmieszniejsze jest to ze sami sa taka bieda ze im ledwo na zarcie na tych studiach starcza, nie wiem na jakich zasadach oni wogole tu sa i kto im to sponsoruje bo napewno nie oni sami

Gość giniaminia
Spotykam się Arabem, jest bardzo przystojny, urodą przypomina bardziej murzyna. Dba o siebie i swoje otoczenie, jest wykształcony,inteligentny i nie wykorzystuje swoich walorów do podrywu lasek. Połączyła nas wspólna pasja a nie sex.

Gość luzioia
dziecko szczescia hapiesz dzide??:D

Gość araby to zakalce
bez urazy ale dla mnie tylko ktos kto sie nie szanuje poszedlby do lozka z arabem. Co do tego ze sie smieja z polakow to sie zgadzam w 100%. Ten tez szydzi z polakow (nawet z kolegow po fachu ze to dupki są. Co do przystojnosci to recz gustu. Ten jest maly, lysy i non stop szczerzy zebiska, tak sztucznie szczerzy. Jesli chodzi o ubior to potrafi sie ubrac elegancko ale co to za lekarz ktory po wyjsciu z kibelka lapek nie myjea w domu syf jak na jakiejs melinie. W sumie nie zlauje ze sie z nim spotkalam bo przynajmniej wiem co to za gagatki :)

Gość sorry ale jakim cudemm
arab moze byc przystojny. oni maja tylko ciemne te wlochale a rysy maja brzydkie na dodatek sa tlusci na ryju podgardlu etc co w nich ladnego???

Gość przystojne twarze europejczyko
w sa 1000 razy bardziej atrakcyjne niz najprzystojniejsze geby arabow

Gość giniaminia
No cóż mieszkam w arabskim kraju i jest ich tu wielu...Ten z którym się spotykam wygląda zdecydowanie inaczej niż pozostali, jest wysoki, dobrze zbudowany, nie zarośnięty jak małpa i ma ładne męskie rysy, symetryczną twarz, generalnie mało arabską urodę. Jest najprzystojniejszym i najładniejszym gościem jakiego widziałam, mimo tego nie sypiam z nim. Jak już wspomniałam połączyła nas wspólna pasja:)

Gość siedzę na krześle
"sory ale jakim cudem arab moze byc przystojny. oni maja tylko ciemne te wlochale a rysy maja brzydkie na dodatek sa tlusci na ryju podgardlu etc co w nich ladnego???" Mój przyjaciel jest wysoki,ma piękne ciemne duże oczy,lśniące kręcone włosy,białe ząbki(co u polaków raczej rzadko spotykam)jest umięśniony i ma świetne rysy twarzy... Zapewniam:) W każdej narodowości są osoby atrakcyjne i mnie atrakcyjne,a skoro ty tak uogólniasz to może pokarzesz nam swoją piękną facjatę co?

Gość ha haha teraz jaaaaa
nie wierze w przystojnych arabow bo sama studiuje na am we Wrocku i widuje ich na codzien :)

Gość ha haha teraz jaaaaa
"Mój przyjaciel jest wysoki,ma piękne ciemne duże oczy,lśniące kręcone włosy,białe ząbki" To chyba kobieta nie facet ;) widac mamy inne gusta bo dla mnie idealem urody jest no taki Josh Hartnett male gleboko osadzone oczy proste wlosy. to moim zdaniem meski typ :)

Gość siedzę na krześle
Oj on jest męski i dam sobie rękę uciąć,że gdybyś go zobaczyła też byś doszła do takiego wniosku:P A dla mnie osobiście Hartnett to ciota nie facet:/

Gość giniaminia
Mnie też się Hartnett podoba ale nie zmienia to faktu, że Arab z którym się spotykam jest największym ciachem jakie w życiu widziałam:P

Gość AAA23
arabowie maja w sobie tego "COSIA" i nic tego nie zmieni, gdyby nie ta ich kultura :(

Gość zdecydowanie popieram
I tym cosiem niekoniecznie musi być ogromny...:P

Gość rwr341
Cos to znaczy co?

Gość rwr341
Uwzajcie, zeby was nie zarazali, jak ten Simon Mol.

Gość lecą na arabusów bo myślą
że są synami szejków i mają rafinerie i petrodolary, a oni mają chude wielbłądy i kozy do ruchania.