Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iug78y78

Dziewczyny dlaczego tak lecicie na arabow????

Polecane posty

Gość dsfdfdfasdsad
Do mojej dziewczyny na NK ciągle wypisuje jakiś Arab którego poznała w necie a ona się z tego cieszy jak głupia :) Najchętniej bym kutasowi jaja urwał :P

Gość maxior3435245r
"lecą na arabusów bo myślą że są synami szejków i mają rafinerie i petrodolary, a oni mają chude wielbłądy i kozy do ruchania " hahahahaha padłem !!!! czysta prawda xD

Gość giniaminia
Jak już wcześniej wspomniałam mieszkam w kraju arabskim, więc doskonale wiem co oni mają a czego nie. Syna szejka to akurat byłoby poznać bardzo trudno...Większość Arabów w Afryce północnej pracuje w usługach i są to przeważnie biedni chłopcy dla których podupczenie turystki to jedna z niewielu rozrywek gdyż pracują po 18-20 godzin na dobę.

oooo ja nie lece na arabow nie moj typ :P przepadam za blondynami , slowianska uroda :)

Gość szczególnie gdy są to araby
pełnej krwi chodowane w Janowcu Lub, to mają knagi, że nawet menelom gały wyłażą z orbit

Gość podnoszęę
temat ciekawy

Gość po pierwsze
Ale mnie rozwalacie durne samcze polaczki:):):) Prawda jest taka,że macie do nich takie ale bo wiecie,że każdy arab jest dla polki atrakcyjniejszy niż wy:P Do tego wszystkiego jesteście święcie przekonani,że mają wielkie fiuty i to was boli małe żałosne chujki :classic_cool: Jesteście żałośni i macie nierówno pod sufitem bo na człowieka patrzy się jak na człowieka,a nie jak na narodowość....

Gość brumbolinka
Lecę na Arabów bo są fantastyczni w łóżk u i bardzo przystojni, oczywiście nie wszyscy.

Gość po pierwsze
Arab jak polak patałachy... Nic tylko płakać nad wami:(

Gość glinaiwoda
heheh śmieszne. polacy się miotają wściekli a to dlatego ze rab może miec polkę ale polak arabki już nie. ja osobiście nie spotykam się z arabami, nawet nie znam żadnego ale to prawda ze są o wiele atrakcyjniejsi od polaków. z polakami tez się nie umawiam (wiecie ze maja najmniejsze czlonki w europie???)

Gość po pierwsze
offermo po raz kolejny powtarzam. Na człowieka patrz jak na człowieka a nie narodowość. Mamusia cie nie uczyła? Pani w "kećkolu"? w szkole?Inaczej to zwykły rasizm,ale skoro wam nie wstyd....

Gość gimbus
Nie uważam, że każdy Arab jest przystojny, zawsze patrzyłam na nich z rezerwą. Znam jednak paru, których uważam za najlepsze ciacha świata.

Gość cupaaa
offerma taki wyksztalcony a prawiczek...bida z nedza

Gość po pierwsze
offermo ale ty jak widać poznając człowieka myślisz sobie o nim Arab,Polak,Hindus a nie CZŁOWIEK... A to smutne...

Gość cupaaa
"rozum" swoja droga. wazniejsza zaradnosc