Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezent dla cor

Prezent dla córki 10l. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Prezent dla cor

Jestem zagranica i corka ma jutro urodziny i niewiem co jej kupic i wyslac?. Dodam ze niemieszkam z jej matka jestesmy rozwiedzeni i niewiem coby taka cora 10letnia chciala, zapewne mnie ale to jest nierealne

Gość Prezent dla cor
Dzieki za pomoc

Gość okokokokokookoko
proponuję żyletkę, to jest wiek w jakim zaczyna się fascynacja kulturą emo :-0 skoro jutro ma urodziny to jak zza granicy chcesz jej przesłać prezent w jeden dzień? :-0 mailem kurwa? :-0 ojciec sie znalazł :-0

Kup jest łańcuszek złoty z serduszkiem ,najlepiej pełnym .łańcuszek też z jakąś fajna plecionką .Jeśli możesz,dokup do tego bransoletkę taka sama jak łańcuszek ,delikatne ,ale ładne będzie miła nie dość ,że pamiątkę od taty to jeszcze będzie nosiła ją na sercu ;) Kupowanie w twojej sytuacji ubrań lub innych popierdółek jest zbyteczne ,nie wiadomo jaka dziewczynka jest duża i co jej się podoba a zabawki to chyba już nie ten wiek ;)

Mogles wczesniej pomyslec o prezencie. JA mysle ze najlepszym prezentem bylyby jej wlasny ojciec. Zastanow sie co Twoja corka lubi , moze jakieslalki.

Wyślij jej kasę,i sama sobie kupi co chce... Następnym razem radziła bym zadzwonic do dziecka i zapytac o chce na urodziny dostac od taty...

coby taka cora 10letnia chciala, Moze zapytac taka core 10letnia???

Gość miśk..a
Możesz wykupić dla niej naukę żeglowania, nagranie własnej płyty... była gdzieś stronka pomysł na prezent... czy wyjątkowy prezent. Poszukaj w necie. Prezent jest ważny przez 12 miesięcy i z tego co pamiętam można w ciągu miesiąca wymienić na inny.

Gość Prezent dla cor
Dzieki wielkie za pomoc. Zdzwonilem do niej i mowila ze chce cos ladnego ale sama niewie co? Kolczyki zlote odpadaja a serduszko zlote jak jedna osobka doradza jest ciekawym pomyslem ale czy jej sie spodoba? chcialbym jej cos kupic zeby jej to omnie przypominalo ,kocham ja i jest calym moim swiatem! Wiem ze jej brakuje przytulen,czulosci,wyglupow i jest mi bardzo ciezko na sercu z tym,wiem ze zaden prezent tego niezastapi ale chce aby ta zecz? Jej omnie przypominala

Gość Prezent dla cor
Dzieki wielkie za pomoc. Zdzwonilem do niej i mowila ze chce cos ladnego ale sama niewie co? Kolczyki zlote odpadaja a serduszko zlote jak jedna osobka doradza jest ciekawym pomyslem ale czy jej sie spodoba? chcialbym jej cos kupic zeby jej to omnie przypominalo ,kocham ja i jest calym moim swiatem! Wiem ze jej brakuje przytulen,czulosci,wyglupow i jest mi bardzo ciezko na sercu z tym,wiem ze zaden prezent tego niezastapi ale chce aby ta zecz? Jej omnie przypominala

Gość Wykorzystana z synkiem
Tatuś od 7 boleści, dopiero sobie przypomniałeś o jej urodzinach? To kiedy ma dostać prezent? Na imieniny?:O

Gość Prezent dla cor
Dojdzie dojdzie ino troche pozniej. Zanim komus napiszesz "tatus od 7 bolesci" to zastanow sie kilka razy wczesniej bo zycia nieznasz! Bylem w szpitalu bo zostalem zaatakowany nozem na ulicy w plecy! I co teraz pewnie nawet glupio ci niejest co! Bo skad mialas wiedziec tak! Ale ublizac to umiesz tak!

Gość Maja mala w
Kup moze domem dla lalek

Gość Wykorzystana z synkiem
w takim razie najlepszym prezentem będziesz sam - takze nadaj przesyłke jeszczze dzis domek dla lalek to dla 5 latki

Gość Luczinda
najlepiej coś związanego z jej hobby i zainteresowaniami. ;) coś, co będzie rozwijało jej talenty i umiejętności. może książka? albo jakaś fajna gra komputerowa do nauki języków? - ja uwielbiałam takie animowane :D gdy miałam 10 lat też bawiłam się klockami LEGO :) poza tym dużo rzeczy mi się podobało. jeśli uprawia jakiś sport to może jakieś ochraniacze, kask, albo coś w tym stylu?

Gość Prezent dla cor
Ja niedam rady byc. luczinda ,nielubi sie uczuc stego co wiem awiec czytac niebedzie,sport hm kupilem jej lyzworolki w tamtym roku, za rok mowi ze bedzie zdawac na karte motorowerowom wiec chce skuter ale do tego niejestem przekonany bo boje sie onia! a domem dla lalek to zaduza chyba?

Gość wibrator bedzie w sam raz

Gość wibrator będzie ok