Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalniezdezorientowana

maxi cosi mura 4

Polecane posty

Gość totalniezdezorientowana

Czesc dziewczyny :) za 2 tygodnie mam termin porodu, mam już wszystko kupione, łóżeczko stoi skręcone tylko jeszcze do kompletu brakuje wózeczka. Jestem kompletnie zdezorientowana, bo nie wiedziałam, że z wyborem będzie aż taki problem ;/ Najbardziej interesuje mnie wózek 3 w 1 np. maxi cosi mura 4, czy któraś z Was używa/używała tego wózka i czy byłyście zadowolone?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie opłaca się, jest drogi,a wózek mały, długo Ci dziecko w nim nie pojezdzi.

a co dokladnie chcesz o nim wiedziec? my mamy go juz 20 miesiecy i ja nie dostrzegam wad, wózek jest wg mnie niezniszczalny

Gość wozkowa pani
ja mysle ze ten wozek moze byc ciut ciezki! nie mialam mura za to quinny buzz, te wozki sa b. podobne... w sensie wagowym.. ciezkie... kola jak na polskie zimy i ulice na pewno sa spoko, za to zakupuw juz przez racze nie przewiesisz... co jeszcze? hmmm aha te te tacki dla dzieciczkow jakie maja te tansze wozki np graco, mysle ze sa b. fajne i duze koszyki pod wozkiem jak ten np. http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and-Pushchairs/Travel-Systems-and-Pushchairs/Travel-systems/Graco-Quattro-Tour-Sport-Travel-System-in-Metropolitan%280068304%29

Gość wozkowa pani
sama sie zastaniawiam nad wozkiem teraz ;) z tad moj nick oczywista, ja tam mysle o bugaboo bee! bo b. b. .b wazna jest waga wozka! tez typu mura i quinny sa ciezkie (to w sumie ok) ale zeby byly ciezkie i do tego przydatne w sensie zakupy itp. ale nie sa koszyki maja za male i do tego uchwyt 'caly' czyli siatek nie przewiesisz jak cos... bee nie ma tez moze super koszyka ani innego uchwytu ale za to jest lekki i obrotny i sklada sie w calosci z siedziskiem, nic nie trzeba zdejmowac!!!!! zobacz filmik jest faqjny :) http://www.bugaboo.pl/produkty_bugaboo/bee_film

cięzki.. no lekki nie jest, dla mnie waga nie stanowi żadnego problemu bo mieszkam na parterze, jeśli natomiast chodzi o zakupy to łatwiej mi się po nie wybrac z tą ciężką, ale lekko prowadzącą się Murą niż z lekką, ale piekielnie tępą(wszystko dla niej jest przeszkodą, każda nierówna płytka, dziurka itp) spacerówką/parasolką z chicco, tej drugiej nienawidzę mimo, że jest to popularny wózeczek to ja powiem tylko tyle - dziecko się wytelepie, ja umęczę i cóż z tego że mała i lekka skoro niewygodna jeszcze raz polecam Murę, ja teraz mm problem bo drugie dziecko w drodze i musimy wózek zmienic na dwójkę no i kompletnie nie wiem co wybrac, mura nauczyła mnie wygody..:)

wozkowa pani wcale nie jest tak źle z tymi zakupami, prawdę mówiąc nigdy nie zauważyłam by brakowało mi miejsca..

co do składania, quinny sie fajniej składa bo w jednej czesci, murę trzeba rozłozyc - osobno stelaz osobno siedzisko, ale to kwestia przyzwyczajenia się, to też nie jest dla mnie przeszkodą, chociaż trzeba przyznac samochód zmieniłam na większy właśnie z powodu wózka (ale jeździłam smartem hehehheh, wiec nic dziwnego że mało mieścił..;) )

ja musze juz spadac, zajrze jeszcze pozniej do autorki jak masz pytanka pisz, pozniej odpisze

Gość wozkowa pani
nie no wlasnie pisalam ze quinny w calosci sie nie sklada! tak samo jak napisalas z mura! i to jest niewygodne :o ... bugaboo bee sklada sie w calosci..

Gość ponowniedukanka24
wózek extra, ja akurat kupiłam casual play s4 - porównywalny a bratowa mure, ja bylam z mojego zadowolona ale szczerze ta mura tez super, mnie tylko draznilo keblkowe siedzisko w spacerówce i platikowy zbajerowany pałąk do reszty nie mam zarzutów, a prowadziłam nie raz;-) polecam ci s4 casual play wozek nie do zajechania, swietna amortyzacja, rozkladany na plasko, oslonki pomyslane, super buda ochronna;-) mozna modyfikowac no zmieniajac mu wkladki w spacerówce, gdybym miala teraz kupic ponownie wozek wybralabym playa s 4

Gość Witam. Ja zostałam mamą
Oglądałam te wózki w sklepie. Są dosyć lekkie, mają ładne stelaże, ładne gondole (choć bardzo małe), ale brzydkie siedziska spacerowe.

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam aktualnie własnie 4 ale co Ci powiem- synek ma roczek i jest już malutko miejsca, muszę się rozejrzeć za czymś nowym... niestety

ponowniedukanka24 Możesz napisać z jaką gondolą masz ten wózek: Moon czy Mako? Podobają mi się te wózki ale boję się że gondola za mała będzie, dziewczyny narzekały na Moon że wąska, a o tej drugiej nic nie wiem, za mało info. Jak długo dziecko jeździło Ci w gondoli?

Gość Quinny speedi sx
ponowniedukanka24 gdzie niby w murze jest kubełkowe siedzisko?? Tam jest siedzisko rozkladane na płasko, kubełkowe jest w quinny buzz może z tym mylisz, ale żeby sie wypowiadac trzeba wiedziec o czym się pisze.

Gość siedzisko w Murze jest
rozkladane ale wyglada paskudnie z tymi kanciastymi bokami i bolcem miedzy nogami zamiast palaka

a ma może któraś z Was fotelik samochodowy dla dziecka z tej firmy? polecacie? warto kupić?

Gość kasia.nz.
Przepraszam, dopisze sie do tematu, poniewaz mam dylemat co do wybrania spacerowki dla niespelna rocznego malucha, jestem miedzy maxi cosi mura3 a x lander xt, jezeli mozecie to daradzcie

tak tak, fotelik. bo własnie zastanawiam sie nad jego kupnem i nie wiem czy jest dobry dla dziecka