Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peggy Sue666

Panowie i Panie: stringi czy figi/szorty?

Polecane posty

Gość Peggy Sue666

Witajcie. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Panowie - jaka bielizna Wam się podoba? Panie - jaką bieliznę wybieracie najczęściej?

Gość sfdfsdfsd
koronki

wygodną do pracy i na zakupy(figi, stringi(zimą rzadko-bo zimno w dupkę), na miłe wieczory, seksowną i skąpą :) choć czasem nie zawsze skąpą bo moja 'połwówka' zakupiła mi ostatnio takie jakby bokserki, ale bardziej wycięte:) pupa wygląda w niech super :)

Gość Peggy Sue666
Koronki - świetnie, tylko niestety nie pytałam o rodzaj materiału lecz o krój. Ja zdecydowanie stawiam na stringi - zawsze i wszędzie, chciałabym się jednak przełamać i zacząć nosić właśnie takie jak mówisz, że dostałaś od swojego mężczyzny - pupa wygląda na prawdę w nich świetnie.

Gość tylko i wyłącznie
stringi , na dzień sportowe , bawełniane , na noc koronkowe , żadne inne nie wchodzą w grę , a że ktoś twierdzi że niemodne ? No przepraszam ale mojej dupy poza mną i mężem nie ogląda nikt inny więc mam gdzieś jak ktoś napisze że3 są "passe"

Gość poyebalo cie chyba
Stringi to obrzydlistwo, to bielizna dla niechlujow :o Ten pasek jest caly czas w wilgotnym rowie, po calym dniu juz widze jak musze jebac takiej pannie te stringi a fuuuj, poza tym osrany pasek po calym dniu blee, juz nie wspominajac o otarciach ktore powoduja infekcje czesto

Gość poyebalo cie chyba
o matko , sportowe stringi to w ogole ASEKSUALNA bielizna masakra :o ale wy niektore jestescie pojebane, i jeszcze mysla ze to sexy

Gość Peggy Sue666
Fischia - te które pokazałaś są śliczne. Kiedyś stringi królowały więc nauczyłam się je nosić i z przyzwyczajenia jest mi w innych niewygodnie. Jak uważacie, dlaczego teraz są "passe"? Mój mężczyzna też twierdzi, że są nieładne.

do poyebał cie- zapach stringów zależy od higieny, a jak się dopasuje swój rozmiar nie ma żadnych otarć

Gość są pasee bo
są zaw ulgarne, kojarza sie z blacharami i paskiem śmierdzącym w dupsku, nie lepiej nosic takie śliczne majteczki jak te na powyższym zdjęciu ? zdrowsze, bardziej sexy choc wiecej zakrywaja ... Nie to co wulgarne, obrzydliwe stringi. DUPE SIE NOSI W MAJTKACH A NIE MAJTKI W DUPIE

Gość poyebało cie chyba
Możesz myć row co pol godziny nie zmienisz tego, że tam po prostu jest wilgotno z natury i zapach nieprzyjemny a tam wlasnie nosisz pasek !!!!!!!!!!

Gość poyebało cie chyba
Powąchaj pasek od swoich stringow po calym dniu w pracy i po zdjeciu wieczorem, milych wrazen:) na pewno pachnie fiolkami :)

powiem wam tak, koronki za mną nie przemawiają za bardzo...wydaję sie mi się to cholernie sztuczne i niezdrowe.(tak jakby pupa była w plastiku nieoddychającym)choć mogę się mylic :) Peggy Sue666: one są mega wygodne, mam je własnie na tyłku:)( i akurat te się nie odznacząj, tak jak zwykłe majty)i w przeciwieństwie do damskich bokserek, nic ci się nie rolkuje nie podjeżdża :) nie trzeba nic poprawiać http://alejahandlowa.pl/obr/koszulki/197964_d.jpg tyle ze moje są bardziej biodrówki i trochę bardziej wycięte :)

Gość te wcyiete sa gorsze niz str
jeszcze bardziej wlaza w duuupsko

Gość tylko i wyłącznie
hehehehe pojebało cię - ja nie wiem jak ty dbasz o higienę że masz obsrane majty i chyba wolę tego nie wiedziec , bo o czymś takim jak wkładki higieniczne - nawet do stringów to pewnie koleżanka nie słyszała ? :O Idz flejo :O:O

Gość Peggy Sue666
Cóż - nic innego nie pozostaje jak tylko wybrać się na zakupy ;). Wracając do tych obleśnych pasków - jakoś nigdy nie miałam z nieprzyjemnym zapachem, nawet po całym dniu w pracy. Może jestem jak bohater "pachnidła" - bezzapachowa?:) Najbardziej irytuje mnie właśnie fakt, że niektóre zwykłe - figi się wałkują i tak czy siak bez niezgrabnego poprawiania finalnie znajdują się w pupie. Mam jednak jedne takie bokserki, podobne do takich jakie pokazałyście na zdjęciach i faktycznie - są wygodne :)

Gość poyebało cie chyba
Czy ktos tu mowi o obsraniu idiotko ? Spodziewalam sie takich odpowiedzi, bo tylko tak sie umiesz obronic ? cos slabo. Możesz utrzymywac sobie hiper-higiene, ale nosisz kawalek materialu w dupie :) Na pewno po calym dniu jestes tam tak świeża jak w przewiewnych majtkach... I uprzedze Cie, nie chodzi o wielkie barchany, są sexy majtki, ktore sa zdrowsze od stringow, ladniejsze i bardziej sexy. Ale to, ze nie znasz nic pomiedzy kawalkiem szmaty w dupie a wielkimi barchanami, to juz nie moja wina :)

Gość poyebało cie chyba
Tia, za pewne nosisz dzień w dzień wkladke w stringach i myjesz dupe co pol godziny wiemy wiemy :)

jak gacie są rozciągnięte( czytajcie:wysłużone) albo mają słabe ściągacze to będą podjazdy robić i lądować między pośladkami i nic na to nie poradzimy...a najgorsze że wstyd poprawiać je w miejscu publicznym :)jak to wygląda dziwnie...panna grzebiąca sobie w spodniach hehe :) choć ja mam takie galoty które mają z 4 lata :) sprawdzają się super w nocy,podczas okresu :)wygodne, trochę rozciągnięte i sprawdzone !

Gość wkladka w stringach
musi byc b. wygodna, pewnie nosisz stringi tez w czasie okresu, bo przeciez sa tampony i podpaski do stringow nie ?? Blee :o

poyebało cie chyba: prostaku.hamuj się może co? już się wypowiedziałaś i nie wydaję mi się, że dalsze zaśmiecanie sieci twoimi kretyńskimi wypowiedziami jest wskazane:) chyba ktoś cię kiedyś zjebał za śmierdzące striny skoro tak usilnie o nich gadasz... nie lubisz nie noś...proste

Gość ja sama lubie
stringi ale te, co noszą stringi cały rok są chyba jakies nienormalne:D I wiecie, ze ludzie ktorzy najwiecej pieprza o higinie to najmniej ja utrzymuja :D

Gość chyba cie poyebało
Nie Ty będziesz decydować, gdzie sie bede wypowiadala i kiedy :) Co sie tak uczepilas tego smrodu, czyzbys jednak miala z tym jakis problem ? Hehe uderz w stol a nozyce sie odezwa :) Bede pisala, co chce i kiedy chce :) wiec sama sie hamuj, bo to nie Ty o tym tutaj decydujesz.

Gość zielona_fala
wygoda przedewszystkim 0 koronek

chyba cie poyebało: może takie odzywki robią wrażenie na twoich koleżankach z gimnazjum :) nie wiem! po za tym, odbiegasz już od tematu i powtarzasz się w swoich wywodach :)