Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peggy Sue666

Panowie i Panie: stringi czy figi/szorty?

Polecane posty

Gość chyba cie poyebało
Sama zaczęłaś odbiegać od tematu, więc o co Ci chodzi ? I nie mierz wszystkich swoją miarą dziecko, mnie na szczęście gimnazjum ominęło ;) Ale dzięki za poprawienie humoru :D 🖐️

Gość wiesz, czasami
Stringi przecinają bąka na pół :)

Gość karo88
Przez długi czas nosiłam tylko stringi, ale ostatnio przekonałam się do szortów :) Z jednym zastrzeżeniem - muszą być koronkowe :) tylko takie wydają mi się eleganckie :) najbardziej w mój gust trafia nowa kolekcja Krisline, która jest taka właśnie... zmysłowa :) i nawet te szorty, które kojarzyły mi się mało seksownie, nabrały innego znaczenia :) także ja stawiam na szorty (szczególnie zimą;))

Gość grucha pietrucha
ja stringi nosze tylko i wylacznie dlatego ze nie odznaczaja sie przez spodnie! szalu bym dostala jakby takie szorty mi w tylek wchodzily albo sie podwijaly,masakra!na randke wole jakies szorty seksowne,bo stringi moim zdaniem nie sa do pokazywania facetowi :P:P

Gość walinn
Jak to nie, mój partner bardzo lubi stringi. Ale takie rzeczy sprawa gustu i upodobań. Ja u siebie mam figi i stringi. ostatnio na fanpage fb nipplex udało mi się zdobyć jedną parę majteczek, i jak na stringi są one niezwykle wygodne i seksowne. (rzadko udaje mi się takie znaleźć)