Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjamn

powiedzial mi "jakby suka nie dala pies by nie wział("

Polecane posty

Gość mjamn

jestem z nim kilka lat,ostatnio podczas rozmowy powiedzial mi ze to kobieta ktora idzie z facetem do lozka powinna zadbac o to by nie zajsc w ciaze bo to tylko na nia spada odpowiedzialnosc wychowania dziecka, facet to tylko facet w ciaze nie zajdze i to kobieta zostaje z dzieciakiem facet tylko moze placic alimenty( po tych slowach nie mam ochoty z nim nawet rozmawiac,spalil sie w moich oczach

Gość anonimowy anonim
czyżby dopiero teraz ujawnił swoje oblicze? zadaj sobie pytanie, czy z tobą nie postąpił by tak samo.....

Gość mjamn
dokladnie tak , zdalam sobie z tego sprawe ze ze mna moze postapic tak samo, alez mi przykro

Gość anonimowy anonim
a zapytaj go czy z toba by tez tak postapil.... jesli tak... ja osobiście bym mu (nie)grzecznie podziękowała.

Gość mjamn
wiesz jak jak sie okropnie czuje, nie moge sie pozbierac

Gość anonimowy anonim
a zapytaj go czy z toba by tez tak postapil.... jesli tak... ja osobiście bym mu (nie)grzecznie podziękowała.

co innego jednorazowa przygoda, co innego kilkuletni związek!! Autorko zastanów się, czy aby na pewno to jest Twój wymarzony partner!!

Gość według przeprowadzonych
pies nie weźmie, ale facet to nie pies... Skąd ty takiego chama wzięłaś???

Gość mjamn
pewnie tak , skoro powiedzial mi ze nie chce dziecka

Gość anonimowy anonim
a zapytaj go czy z toba by tez tak postapil.... jesli tak... ja osobiście bym mu (nie)grzecznie podziękowała. >> diabeł wcielony może i coś w tym jest, ale czy powinna to usłyszec dziewczyna po kilku letnim związku?? no chyba nie bardzo...

Gość mjamn
kiedys byl wymarzony, teraz po tej rozmowie nie moge nawet patrzec na niego, ale mam dola

Gość anonimowy anonim
przepraszam za ta sama wiadomosc kilka razy ale cos mi sie przycielo. mjamn skoro tak, to chyba nie jest dobry facet dla ciebie, tym bardziej ze ty zapewne chcesz miec dziecko... a ze sie tak zapytam ile on ma lat??

Gość mjamn
mam wrazenie ze on tylko ze mna jest dla sexu, nie wiaze zadnych planow ze mna, powiedzial ze nie zgadzamy sie pod wzgledem charakteru, po huj mi byla taka szczera rozmowa, powinnam juz na tym etapie gdy powiedzial jak suka ...... i nie wchodzic w szczegoly , niech to szlag trafi

Gość mjamn
29

Gość takie teksty to z domu
rodzinnego się wynosi, neistety... bo często rodzice uważają że facetowi wszystko wolno, moze się szlajać, łazić na imprezy, chlać....bo on przecież dziecka do domu nei przyniesie... za to córki traktuje się zupełnei inaczej: najlepiej chowa się je pod kloszem i do 25 roku życia prawie nei wypuszcza z domu...

Gość e widoczny dla inn
ehhhhhhhhh obowaizek za społdzenie dziecka ponosi i facet i kobieta.Widac jaki ma stosunek do kobiet.Jak cie wpakuje w dziecko to zaloze sie ze alimentow tez płącic nie bedzie.To zdanie świadczy o tym ze traktuje kobiety instumentalnie w dupie ma ich potrzeby,pozniejsze ciaze...ja bym odeszła po takim jego wywodzie.pieprzony egoista zostawilby cie z problemem potem.Jak tak to bzyka a potem odpowiedzialnosc ma spadac na kobiete on tylkow koncu chuja moczył...masakra

Gość anonimowy anonim
powiem Ci tak... pozbieraj się szybko w sobie, skoro jest to zwiazek dla seksu.. skoro On sam w tym wieku nie moze się ogarnać to ty to zrób, nie chce nic sugerowac, nie znam was, ale z tego co piszesz to nie jest człowiek dla ciebie.

Gość mjamn
tak ,pierdolony egoista, tylko ze ja nie jestem z nim rok czy dwa, dobrze ze sie tak uzewnetrznil , teraz wiem na czym stoje

"po ch*j mi byla taka szczera rozmowa, powinnam juz na tym etapie gdy powiedzial jak suka ...... i nie wchodzic w szczegoly , niech to szlag trafi" i nadal byś wolała sie łudzić jaki to on fajny? oczywiście zostawić go nie zamierzasz, nie?

Gość mjamn
teraz nie mam ochoty z nim nawet rozmawiac, a co dopiero sie kochac, isc do lozka i myslec ze gdybym zaszla w ciaze to moja wina , bo juz teraz wiem ze on nei odpowiada "za to" bo wyraznie mi to powiedzial , niech szuka innej ktora go tak potraktuje jak on mnie, prostak jebany

Gość co tu duzo gadać
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Gość anonimowy anonim
lepiej po 2 latach niz po 5... stac cie na kogos lepszego. swoja droga to kurcz ladnie sie kamuflowal przez ten czas... masakra

Gość mjamn
zostawie go , po co mi taki facet ? ktory chce sobie tylko pobzykac , niech poszuka takiej kobiety ktora zgodzis ie na to ze jak jej zrobi dziecko to ona cala "wine"wezmie na siebie, a on bedzie ja wyzywal ze "go w dzieckaka wrobila"

Gość zdesperowana housewife
moj byly na moje pytanie :"co by bylo jakbym zaszla w ciaze?" powiedzial, ze nie ma teraz czasu na dziecko, chce sie poswiecic karierze i moze pomysli o dziecku jak bedzie mial tak z 40 lat i silna pozycje materialna. a jak bym niechcaco zaszla w ciaze to on chce zebym przeprowadzila aborcje a jakbym jednak zdecydowala, ze chce zatrzymac dziecko to on ode mnie odejdzie bo on nie chce dziecka i nie obchodzi go to ze wolalabym zostac sama z dzieckiem niz miec aborcje. uciekaj gdzie pieprze rosnie. gnojek.

Gość mjamn
tak,widocznie nawet po latach nie znamy do konca ludzi ktorych"kochamy"

Gość anonimowy anonim
mjamn no twoim miejscu nie zblizyla bym sie do niego fizycznie, bo tego to miloscia bym juz nie mogla nazwac. budzil by we mnie odraze, a poza tym jak On to stwierdzil, czula bym sie jak zwykla "suka" wiec po co masz mu dawac? sam niech tez nie bierze.... na moim miejscu juz by nigdy nie wziął ja J**ie

Gość mjamn
zdesperowana brak slow, alez to przykre , to po cholere takie "TYPY"wchodza w zwiazki i marnuja czas innym