Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogogobo

czy w taki głupi sposób mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość gogogobo

Zdaje sobie sprawę z tego jak to brzmi, ale mimo wszystko potraktujcie poważnie moje pytanie. Nie uprawiałam seksu, ponieważ jestem kilka miesięcy po porodzie i czekam na moment, kiedy będę mogła wziąźć tabl. anty. I niestety nie mogę, bo nie mam kolejnego okresu. @ Spóźnia mi się juz 5 dzień i do tego mam wszystkie objawy ciąży typu jest mi niedobrze itp. (ale tak moge też mieć przed @ tylko trochę wszystkie te objawy odczuwam mocniej niż zwykle przed @). Jedyna możliwość jaka mi się nasuwa jeżeli chodzi o ciążę to fakt, że podczas pieszczot mąz mógł mi wprowadzić do pochwy jakieś plemniki z płynu preejakulacyjnego (bo SPERME NA PEWNO NIE). Czy mogłam tak zajść w ciążę?

1. Tak, mogłaś tak zajść w ciążę. Mało prawdopodobne, ale jednak 2. Karmisz? bo to opóźnia okres - ja za każdym razem dostałam jak dziecko miało rok 3. Wkręcasz sobie ciążę, to masz wszystkie objawy - to się nazywa urojona ciąża :D

Gość gogogobo
Już nie karmię. Miesiączki zawsze miałam + - 5 dni, ale te objawy... Nawet nie wiem czy ten płyn preejakulacyjny dostał się w nieporządane miejsce, bo nawet nie wiem czy był. Po Prostu to jedyne co mi przychodzi do głowy. A dlaczego możliwość jest, ale mała?