Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pitoleee

MOJA MAMA SZPIEGUJE MOICH BYŁYCH

Polecane posty

Gość ja pitoleee

Moja mama śledzi na nk moich byłych. Wyszukuje ich i ogląda foty. Zgapnęłam się gdy mnie zaskoczyła mówiąc z kim mój były facet sie ożenił i skąd pochodzi jego obecna żona. Ja zerwałam z każdym z nich bo mi żaden nie odpowiadał ale żeby coś takiego... Mój obecny facet jakos mało interesuje ją, chyba wydaje jej sie mało ciekawy, on poprosu nie gwiazdorzy jest zwyczajny ciepły dobry chłopak. Nie wiem co mam myśleć, mama miala zawsze chopla na punkcie moich chłopaków. Musiał być przystojny, z dobrego domu, wychowany, dobrze ubrany etc.

Pewnie sama źle w życiu trafiła i spełnia się twoim kosztem. Wiesz, jak niespełniona modelka, wysyła pięcioletnią córkę na wybieg. Leczy kompleksy i tyle.

Gość ja pitoleee
tak myslisz? cos w tym jest, ja zawsze musiałam miec wszystko naj, choć skazywało mnie to na odtrącenie ze strony innych i dlatego trafialam na materialistów, teraz gdy mam fajnego faceta to jej nie odpowiada, ale to moj facet a nie jej

Przecież to twoje życie. Jej opinia nie powinna być ważna. Ja pod względem wyboru męża nie liczyłam się ze zdaniem matki i dobrze na tym wyszłam.