Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2608

mleko w piersiach po 2 latach od karmienia, prolaktyna w normie

Polecane posty

nie wiem co sie dzieje!!!miałyście może tak?lekarz u którego byłam stwierdził na piekne oczy, że na pewno mam wysoki poziom prolaktyny po tym jak poszłam do nego z moim problemem czyli mlekeim w piersiach po 2 latch od karmienia!!!dał mi od razu silny lek po którym powiedział ze nie moge być sama bo są silne zwroty!!!ale jednak sama zrobiłam prywat. badanie poziomu prolaktyny i okzazało sie sie ok jest!!!leku nie brałam!!!!

Gość Śluz w kupie
lekarza. To może być coś z przysadką która jest odpowiedzialna za laktacje

z przysadka byłby problem gdym miała prolaktynę podwyższoną a mam w normie!!!szukam lekarza dobrego ale strasznie ciężko o takiego ..Są ludzie dla których warto żyć..a Ja żyję właśnie dla Ciebie Kasieńko:*:*.. http://www.voila.pl/229/1dpso/?1

Gość domowa
mam podobny problem mleko w piersiach a prolaktyna w normie kto miał podobny problem i co byo tego powodem?

a sprawdzałaś prolaktynę po obciążeniu? bo czasem dopiero po otrzymaniu odpowiedniego bodźca prolaktyna wzrasta- wtedy na na czczo moze być dobra a organizm będzie i tak kiepsko funkjonował. W każdym razie lekarza warto zmienić