Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidoczna w sloncu

Czy zerwałyście z chłopakiem i chciałyście go odzyskać ??

Polecane posty

Gość niewidoczna w sloncu

Niestety mocno mnie zranil i zerwalam z nim. To bylo ok. miesiaca temu. I od tej pory nie mamy kontaktu. Probowalam dzwonic, pisac sms, maile do niego ale bez odzewu. Kocham go, mimo wszystko, cierpie w samotnosci.. Czy udalo Wam sie odzyskac faceta, mimo ze to Wy zerwalyscie ? Czy byl zly na Was za to, czy sie po prostu odkochal ? pomozcie, chce go odzyskac, jak to zrobic ? :-(

Gość gredeeeeee
ja zerwałam, kocham, ale inaczej nie mogłam. kontakt jest, ale dziwny. czas pokaże. ale chyba dobrym doradcą nie będę, niech wypowiedzą się te, które odzyskały swojego faceta.

Gość dziwny kontakt czyli jaki?

Gość Jabel ...
A u mnie dziwnie ... bo ogólnie zerwałam nie z jego przyczyny .. i on ostrzegał, że jak to powiem to nie będzie odwrotu ... więc powiedziałam ... Wytrzymałam miesiąc i napisałam .. i bez żadnych tłumaczeń wszystko naturalnie zaczęło się od nowa ... a nawet jest lepiej ... sporo lepiej ...

Gość aha aha
Jabel a ile byliście razem?

Gość Jabel ...
To trudne ... bo nie jestem tylko z nim ... i dlatego chciałam zerwać ... ogólnie 3 lata ...

Gość aha aha
u mnie było odwrotnie, on odszedł, co prawda nie odzywałam się przez 2 tyg bo mi było dobrze bez niego , teraz mijają prawie 2 msce od rozstania, i ja coraz czesciej go przesladuje, pisze, na sile wspominam , chcoiaz widac ze on nie chce gadać , ale dziwne to dla mnie...on w ogole nie pisze , z tego co wiem powiedzial,że nie wróci komuś tam. Strasznie chciała bym żeby to się skońzyło jak u ciebie. Ehh ale widocznie życie pisze swoje scenariusze. Jego problem to to ze on niby cos do mnie czuje , ale woli się zabawić , poznać życie ,ja bylam jego pierwsza on moim pierwszym 4 lata a on mi takie cos odwalił

Gość Jabel ...
Nie można pisać, kiedy to on zrywa ... to jak wbić sobie gola ... On na początku wiedząc, że mam kogoś ... chciał się wycofać ... ja go nie powstrzymywałam ... powiedziałam tylko ok ... długo nie wytrzymał ...

Gość aha aha
kurcze, popełniłam już za dużo błedów po zerwaniu więc chyba nie mam na co liczyć, trzeba się pogodzić.... a chociaż jesteście szczęsliwi teraz, ty jesteś szczęśliwa? ile czasu mineło od tego incydentu ?

Gość Jabel ...
jakieś pół roku pewnie ... jakoś latem ... jest super ... jest miły i słodki ... wcześniej był bardziej zachowawczy ... Teraz nawet na hasło gotów bookować np. miejsca na romantyczny weekend w SPA ...